dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
with that said....Не ми е јасно зошто играат "пари" за тимов
Гиу и Тосин се типични трансфери кои се донесени во тимов за да се продадат за повеќе пари.
До толку немаме вистински играчи освен нив да бидат дел од екипава кои се донесени со цел да играат, а не да бидат продадени? (да, да, Донев, не можеме да знаеме зошто се донесени, во право си, шпекулирам)
Нкунку од ПСЖ за неколку години ќе стане сосема солиден играч и ќе има сосема успешна кариера.
Па не реков дека беше добар деЗоки не ме зафркавај денес имаше 3 топки кои еве не класа напаѓач како Дрогба или Коста малку над просечен напаѓач ќе дадеше 2 гола.
Не игравме најдобро точно но пак тимот му направи добри шанси на напаѓачот.
Факт е дека многу промашува и тоа влијае и врз тимот и моралнот а и самите играчи не играа исто кога се во водство и кога е отворен резултат.
Ме потсеќа ситуација кога Арсенал играше со Адебајор во напад.
Санчез ја доби утакмицава со одбранет пенал и уште неколку добри одбрани.
Да поведеше Бурнемут немаше да ја вртиме.
Санчо добар одкако влезе ја подобри играта. Вега солиден исто но повеќе ми е за лев бек кој ќе се уфрла во средина од колку централен среден.
Нкунку се надевам дека е претпазливост од повреди инаку ако е нешто друго мора Мареска да сфати дека се работи за класа играч.
Туку за Палмер ми е муабет, мислам дека улога како 10 не му лежи толку многу како десно крило, многу повеќе е продуктивен како крило, што мислите?
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk