Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да земаа да го демолираат маркетот или со калаши да се закануваа да затвори немаше да биде патетичен?hahahahahah po pateticen narod nemozes da najdesПрегледај го приврзокот 429162
Da si zdrav I ziv me nasmeaСе шиптаpизираа и каурите. Пукаат, одат во општина да се пресметаат физички со власта, инсистираат полицијата да ги уапси. Затоа мултикултурализмот е добар. Секој учи од другиот по некоја убава особина.
Ова не е ништo, ќе видиш сега кога @Dardan-ia ќе ти најде за некој каур од Кочани како го фатиле со 2 грама марихуана. Е тоа е криминал, а не ова.Дрога со лого на албанската мафија е запленета во Ел Гуабо.
Прегледај го приврзокот 429166
Droga con logotipo de la mafia albanesa fue decomisada en El Guabo | Seguridad | Noticias | El Universo
Agentes de la Policía Nacional de El Guabo notaron la actitud sospechosa de los conductores de dos camiones y una camioneta durante operativos móviles.www.eluniverso.com
Ova e Hitlerska rabota vo periodot 1935 -1939 (od prilika), protiv judave.. site znaeme shto im napraija na judive posle ova, i kako zavrshi Hitler posle toa..hahahahahah po pateticen narod nemozes da najdesПрегледај го приврзокот 429162
oh be Pjeter.Па имаш добри идеи
Не знам зошто се чудиш оти Македонците почнале вака, кога Албанците цело време така прават.Ova e Hitlerska rabota vo periodot 1935 -1939 (od prilika), protiv judave.. site znaeme shto im napraija na judive posle ova, i kako zavrshi Hitler posle toa..
Vie ste ocigledno bolesen narod. Mislam deka ova so kipper e propadanta na nekoi useri od Kajgana, jas gi imam moite osomicenite..
ti si eden od suspision za ova propaganda...Не знам зошто се чудиш оти Македонците почнале вака, кога Албанците цело време така прават.
Еве земи направи го експериментот кој јас го направив пред неколку години - иди на пазар кај што има и каури и Албанци што продаваат и застани на страна да гледаш. И самиот ќе се увериш дека Албанците муштерии купуваат иусклучиво од Албанци, а каурите - мешано.
Башка што ако после све што им правите на каурите, они избрале преку ова да ви одговорат, вие треба да бидете најсреќни на свет.
Небитен сум јас за темава. Јас спијам на таван и имам вошки.ti si eden od suspision za ova propaganda...
bidejki nemash ni eden pecat vo Pasosh, edistven pecat ti e od patarina.. mislejki deka e granica.
...во Тетово, во градот нема 100 години изградена нова црква и ,,мнозинство" од шарпланински села приспоени граѓани не дозволуваат, се испофали на време екс градоначалничка А.Теута, ако се гради црква мора до неа и џамија, ама што се изградиле џамии на во секое мало низ градот е до нив не морало црква, верниците христијани нека пешачат до планина каде се сместени единствени три стари цркви.Во села како Галате вие не би дале ни џамија да се гради.
Еве ти пример, село 50:50, не им даваат да градат џамија
Видеото е од пред 14 години, џамија уште не е изградена, во меѓувреме на последниот попис во селото Лажец албанците се мнозинство во селото. Македонците малцинство имаат црква а не даваат мнозинството да изгради џамија.
Е море лепотани, крст од 60 метри во Галате, сте нашле толерантни албанци.
А зошто сам се нарекуваш каур? Мазохист си? Знаеш што значи зборот каур?Не знам зошто се чудиш оти Македонците почнале вака, кога Албанците цело време така прават.
Еве земи направи го експериментот кој јас го направив пред неколку години - иди на пазар кај што има и каури и Албанци што продаваат и застани на страна да гледаш. И самиот ќе се увериш дека Албанците муштерии купуваат иусклучиво од Албанци, а каурите - мешано.
Башка што ако после све што им правите на каурите, они избрале преку ова да ви одговорат, вие треба да бидете најсреќни на свет.
...посебно неписмени и неедуцирани, освен три збора Алах, Тирана и Косово друго не знаат!Постира слика како пука во Богородица и “не знаела дека тоа може да е навредливо“. Како може да не знае?
...ами Бранко Ц. Не примил 170 000 косовари за време на кризата, тоа се тие потомци, тие од албански етникум кои живеат тука од многу порано се мирен народ, овие косовари се хиени, око не им трепнува ќе те упуца за банална причина, многу серт и лошо семе се!Како тоа селово Галате од чисто Македонско станало мешано со мнозинство Албанци, од кај се доселиле?