Decki moze e off topik , ama nikogas ne sum bil navlecen na tocok, naprotiv , sekogas sum imal odbivnost, se do Januari godinava . Mislam deka edinstven tocok pred ovoj bese vo sredno koga mi kupija poni ili bmx ne se sekavam.
Januari go kupiv Carrera Hellcat , na rabota imase nekoja smesna ponuda cycle to work scheme so oni plakat 25% od tocokot, plus go plakam na 12 rati.
Прегледај го приврзокот 429325
Nit planirav da odam na rabota so tocok ni butur, malenkata skoro ja nauciv da vozi tocok, i si vikam ajde ke zemam da imam nesto da vozam so nejze......
Ne veryvam deka se zaraziv, sekoja sabota i nedela , dozd veter sonce , od sabajle prvi dva saati posle utrinsko kafe mi se na tocok, i edvaj cekam vikendi da dojdat, preubavo custvo, lesen tocok, sovrseni mehanizmi za menuvanje ,moze samo da smenam gumite dogodina ( mislam deka od calam zemav vakvi debeli ), ali suma sumarum , duri sam ne si veryvam deka vaka ke se osekam za tocok vozenje ....
Najtoplo preporacuvam za pocetnici da pocnat so ovoj tip na fizicka aktivnost....
Informativno , da ne me razbere nekoj pogresno i da napravi belja, jas sum rani 40ti , igram fudbal 8v8 dva pati nedelno, i od sekogas sum bil aktiven.. Sekoj so svoeto telo i svojte sposobnosti sam treba treba da si gi znae i svoite limiti....
Ama tocokov e neverojaten.