Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Смртно ме занима кој успеа да иммго ували Ангони за 100м на таа плата со буквално никакво фудбалско педигре, сфаќам талент и не е прв случај да се фрлат паримна млади ама тие веќе биле стандарни првотимци кои бушеле по холандска и португалска лига
Кељавицава гарант му мава рекет друго објаснубање нема
Иначе нашите скаути го ценеле 25 до 30 мил, а плата зимал у Ајакс околу 20К неделно сега кај нас Х10. Некој е за онадење.:pos:

Член од
6 ноември 2017
Мислења
115
Поени од реакции
222
Za tie 2 ipol godini napravi napredok kako nikoj dr so ne usoea vo vremeto na fergi duri i bez da osvoi trofej. Standardno bese cetvrt ili polufinale vo kupovite. Standard znaevme deka top 4 ni e garantirano.
Жозе Мурињо со два освоени трофеи, финалист во ФА куп и завршено 2ро место на табела (со повеќе поени од Оле): Am i a joke to you?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
39.635
Братот битно направи 10 различни прослави на последниот гол што го даде, не памтам кога беше тоа, и сега си е осигуран за цела оваа сезона.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
450
Поени од реакции
623
Гледам носталгија ве фаќа околу Оле, незнам што ви треба такво нешто. Не сакам многу да плукам дека легенда, ама си немаше блага веза типот.Делумно и негова е одговорноста за тоа што сме стерилни во нападот или бевме. Затоа што типот играше на контри и исто така ако не му се укажеше таква прилика немаше шанси да дадеме гол. Немаше игра, просто. Би ве замолил во иднина да се присетите зошто сте биле против него тогаш или за тој да биде сменет, пред да пишувате или да се објаснувате тука со некои ликови, не заради тоа што мене ме нервира,а ме нервира, туку заради тоа што човекот е играчка легенда на клубот.
Да беше арен као тренер до сега ќе имаше клуб.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.388
Поени од реакции
7.640
Гледам носталгија ве фаќа околу Оле, незнам што ви треба такво нешто. Не сакам многу да плукам дека легенда, ама си немаше блага веза типот.Делумно и негова е одговорноста за тоа што сме стерилни во нападот или бевме. Затоа што типот играше на контри и исто така ако не му се укажеше таква прилика немаше шанси да дадеме гол. Немаше игра, просто. Би ве замолил во иднина да се присетите зошто сте биле против него тогаш или за тој да биде сменет, пред да пишувате или да се објаснувате тука со некои ликови, не заради тоа што мене ме нервира,а ме нервира, туку заради тоа што човекот е играчка легенда на клубот.
Највеќе голови у сезона пост-САФ имаме дадено токму со него на чело :) Муабетот со контрите е исто фаличен ради многу причини.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.555
Би те замолиле да се присетиш колку пресврти во наша корист имавме од негатива и да ни помогнеш да разбереме како се прави тоа на контри. Играше на контри против посбособните тимови (кои ги имаше доста) ама па и скорот тогаш не беше така лош.
Баш имаше благе везе од фудбал, единствено беше тактички недозреан знаеше да потфрли а тоа е нешто што се стекнува со искуство. Да му се дадеше време,ресурси и поддршка како на ЕТХ сега ќе бевме на мнг повисоко ниво од ова.

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.388
Поени од реакции
7.640
Би те замолиле да се присетиш колку пресврти во наша корист имавме од негатива и да ни помогнеш да разбереме како се прави тоа на контри. Играше на контри против посбособните тимови (кои ги имаше доста) ама па и скорот тогаш не беше така лош.
Баш имаше благе везе од фудбал, единствено беше тактички недозреан знаеше да потфрли а тоа е нешто што се стекнува со искуство. Да му се дадеше време,ресурси и поддршка како на ЕТХ сега ќе бевме на мнг повисоко ниво од ова.
Најмногу добиени утакмици во гости, еден куп пресврти (одлика на тим со карактер и желба за борба и игра за клубот, нешто што го нема сега), Пеп го доби 4 пати мислам од кои неколку пати на Етихад (пред тоа само на само два пати ни се случи со Мурињо и ЛВГ), завршување на сезони како втор и трет и 6ти (подобра би била позицијата да ја водеше екипата цела сезона), даваше шанси на младината и беше интересен за гледање оверал, иако во тимот немаше играчишта (со исклучок на Бруно и Погба).

Може тренер / клуб да се протне у турнирско натпреварување и да освои нешто (зборам за Тен Хаг и Мурињо), ама не можеш да ја лажираш конзистентноста на тимот, што е најголема одлика на состојбата. Да завршиш второ и трето место, со средина составена од МекФред и полу умрен Матич, позади нив Мегваер, Линделоф и пропратно доста слични фаци, е за пофалба.

Да не заборавиме кои беа неговите барања за играчки засилувања и колку од тие се реализираа. Му требаше офанзивен везњак, го бараше Грилиш, му го носат Ван Де Бик. Слична ситуација е со Халанд, Камавинга, Рајс и ред други. ДМ очајно ни фалеше, они носат се освен тоа.

*Сезоната кога дојде Роналдо не ја коментирам.

Страшно потценет тренер.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.032
Поени од реакции
1.520
Kolku e prelesno da se vidi koj actually gleda utakmici vs livescore navijaci :D
Автоматски споено мислење:

Btw forumov bese down vikendov nesto taka? Ne sum u tek samo znam probav da otvoram i mi davase error.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Со player fc нема да има успех, или нека игра фудбал или нека си оди кој и да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom