Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
25 март 2012
Мислења
8.562
Поени од реакции
5.136
Угнетените козоебачи напаѓаат жени на сред бел ден бидејќи зборувале српски

Според очевидци, на амбасадорката, кој телефонски разговарала на српски јазик, и пришол помлад човек и ја прашал дали е од Србија, по што тој ја удрил со нога во грбот и побегнал.

Кој нормален би нападнал жена, камоли ваква п....
Сигурно бил болен у мозокот.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.236
Поени од реакции
1.800
Пијани се расправале, а потоа го усмртиле соседот со тврди предмети – двајца уапсени по шокантно убиство во Кочани

„ОВР Кочани поднесе кривична пријава до ОЈО Кочани против Ѓ.Б. (32) и Љ.С. (48), двајцата од Кочани поради основи на сомнение за сторено кривично дело убиство.
Вчера во 7.43 часот Ѓ.Б. пријавил во ОВР Кочани дека во дом во Кочани го пронашол мртов неговиот сосед Д.А. (54) од Кочани.

12 лица од Кочани уапсени затоа што нелегално играле комар

С.А.(35), А.К.(32), И.М.(44), М.П.(33), Д.Д.(30), К.З.(36), З.М.(43), М.П.(35), П.Е.(28), В.Д.(37), О.В.(46) и Г.С.(34), сите од Кочани.

Кочанчани бајаги активни, во три дена два пати во црните билтени.
Ne e vistina...kako mozhe nekoj da ubie covek vo Makedonija, a da ne vmeshani Albanci :)

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.469
Поени од реакции
958
Реално и јас кога ќе слушнам албански, српски, бугарски или грчки во Македонија нешто дивјачко во мене се буди.
1725894196646.png

Некако невксуно делува патриотизамот шовинизамот национализамт ко ќе гледа чоек одстрана каков и да бил.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.370
Поени од реакции
8.970

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
39.586
Хахаха какви тешки болесници. :D

Иначе денес проаѓав низ мизерните шиптaрски села после Кичево, и наидов на прекрасна глетка, дивјаците одамна заминати и веќе качени по скелињата низ Швицарска и Аустрија, рентата качена на аутовоз и вратена назад во матичните земји, дали е платена само господ знае, куќите празни, ролетните спуштени, селата празни нит кучиња веќе не лаат, а гробиштата се повеќе и повеќе се полнат. :love:

Само уште фасадата на Азем остана, ама и таа бледее и ќе падне кај и да е.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.562
Поени од реакции
5.136
Хахаха какви тешки болесници. :D

Иначе денес проаѓав низ мизерните шиптaрски села после Кичево, и наидов на прекрасна глетка, дивјаците одамна заминати и веќе качени по скелињата низ Швицарска и Аустрија, рентата качена на аутовоз и вратена назад во матичните земји, дали е платена само господ знае, куќите празни, ролетните спуштени, селата празни нит кучиња веќе не лаат, а гробиштата се повеќе и повеќе се полнат. :love:

Само уште фасадата на Азем остана, ама и таа бледее и ќе падне кај и да е.
Па не кажуете вие тајната како да се задржат луѓето да живеат по селата.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.236
Поени од реакции
1.800
Видиш, шќип кој живее у Швицарска или било каде низ Вселенава, остнаува шќип во својот колективистички ментален склоп...
O obicen kloshar, otvori ja prvo vesta, pa posle pisuvaj ovde.. lele kakvi kompleksirani luge ima vo ova drzava nemam komentar.

Vleguvaj prvo, gledaj shto nacija e.
Vtoro, ova nema vrska so religijata, bidejli toj shto go znae religijata, znae deka Marija e isto vo Islamskata vera.

Kolektiven mentalen kompleks imate vie zaradi identitet... vashite problemi so srbija, Grcija, Bugarija, gi obnivuvate Albancite..

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.861
Поени од реакции
4.994
O obicen kloshar, otvori ja prvo vesta, pa posle pisuvaj ovde.. lele kakvi kompleksirani luge ima vo ova drzava nemam komentar.

Vleguvaj prvo, gledaj shto nacija e.
Vtoro, ova nema vrska so religijata, bidejli toj shto go znae religijata, znae deka Marija e isto vo Islamskata vera.

Kolektiven mentalen kompleks imate vie zaradi identitet... vashite problemi so srbija, Grcija, Bugarija, gi obnivuvate Albancite..
Види стварно...што нација е Санија Ахмети?....
Еве, веднаш го бришам мојот претходен пост.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.861
Поени од реакции
4.994
Zatoa popameten si koga ne zboruvash i ne pisuesh nishto.
Да беше ти паметен, ќи ми одговореше на прашањето од која нација доаѓа Санија Ахмети.

Наместо да чекам на твојот одговор, еве што велат други извори, кои велат дека има косовско потекло, а не босанско:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Да беше ти паметен, ќи ми одговореше на прашањето од која нација доаѓа Санија Ахмети.

Наместо да чекам на твојот одговор, еве што велат други извори, кои велат дека има косовско потекло, а не босанско:

Албанците кои се верници ја сакаат Марија го сакаат Исус.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.236
Поени од реакции
1.800
Види стварно...што нација е Санија Ахмети?....
Еве, веднаш го бришам мојот претходен пост.
1725906346353.png
Автоматски споено мислење:

Drugar slikata ti se gleda dole desno
Inc sigurno fake profil
hahaha Komedija se site.. sekoja saka da ponizhi neshto ovde.. Na kraj ispagjad samite..

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.861
Поени од реакции
4.994
Прегледај го приврзокот 428757
Автоматски споено мислење:

hahaha Komedija se site.. sekoja saka da ponizhi neshto ovde.. Na kraj ispagjad samite..
Еве го уште еднаш моето прашање-од која нација доаѓа Санија Ахмети?

Дали името Санија Ахмети асоцира на припадник на британското кралско семејство и зашто не асоцира на такво нешто?

Босанските муслимани и муслиманки имаат поинакви имиња и презимиња и се лесно препознатливи како Бошњаци.

„Граѓанин„ не е национална припадност.

Ако дотичната живеела извесно време во БиХ, не значи дека е Бошњакиња. Ако нејзините родители се доселени од Косово во БиХ, не значи дека се Босанци.

Ете, ти помогнав во одговарањето...

Kajgana Shop

На врв Bottom