Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
На Оле играта беше феноменална, но се се расипа кога му го донесоа педерот Роналдо, ја поеба се што беше добро.

Околу муабетот за Раши, ликот воопшто не е константен во играта,го покажа тоа во ланската сезона и во оваа, игра како да нема живот во него, не се замара си трчка си мислиш на тренинг е, ептен лабаво,ретко покрива назад, кога е во напад главата долу како ној нит додава нит финишира. Сака да дрибла 5 одбрамбени не се замара да додаде да изгради акција. Со Ливерпул додаде двапати,претходните утакмици исто како и ланските како НОЈ. Ако беше добар барем еден од големите тимови ќе запнеше да го доведе ама никој не го сака со тој менталитет и неконстантност .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Bratu i respect the hustle so si gi sobral brojkive iskreno moze i da gi koristam nekogas bravo! Mislam deka premnogu znacenje mu davas na platata sto ja zarabotuva i istotaka pravis cherry picking na brojkive, zimas samo posledni 4 godini, a zaboravas eden dosta biten a fakt a toa e timovite na koe mesto zavrsuvale. Godinite koga bil dobar, 20/21 i 22/23 zavrsuvame vtori i treti. Godinite koga ima shit stats zavrsuvame 6ti i 8mi. Nema da argumentiram deka rashy e bolje od bilo koj od ovie individualno, ama fakt e deka negovata igra individualno zavisi mnogu od kako timot igra. Ne moze da ocekuvas konsistentno 30 GA ako timot ne e konsistenten. I preglupo e da kazes deka ocekuvas od nego da go digne timot sam samo posto zima golema plata mislam presmesen argument e toa sto moze da napravi on koga timot lani igra dobro do 80ta min i odbranata krahuva odedenas i primame 2-3 gola i se vrti rezultatot. Da sekako in hindsight bi bilo SUPER da gi iskoristi SITE shansi ama toa e nevozmozno i za najdobriot napagac a ne pa za krilo.
Vidi go samo rastot na Arsenal vo istiov period. Jas sum ubeden deka da go zadrzevme Ole ili eventualno ne go zemevme ronaldo nazad deka sega ke bevme barem na nivno nivo ako ne i podobri, so ogled na toa sto City e mashina nenormalna. I guess we'll never know, za mene sepak smetam deka ima dr faktori sto rezultiraat na negoviov pad vo forma i brojki, a toa ne e povrzano so negoviot commitment ili skillset kako igrac na Junajted.
Автоматски споено мислење:

Izvini drugar, videovo e nameneto kako "fail comp" za rashi pa za toa mislev deka zboris. All good
Не, секако дека не е само Рашфорд крив за падот на Јунајтед. Ама говорот на тело што го прикажува во овие година ипол стварно фрустрира. Не знам, ми делува на играч што психички не знае да се носи со притисок и високи очекувања.

Околу првиот муабет иначе, откако сфатив дека изгубив преку саат време да собирам бројки за Рашфорд ми дојде автоматски да се убијам, ама океј... :D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.032
Поени од реакции
1.520
Samo so vidov statistika deka vo posledni 17 PL natprevari imame 5 pobedi. Od posledni 41 natprevari imame 63 poeni samo (19-6-16) so gol razlika od -4. Mislam deka ne ni e jasno na site kolku pateticno e se ova i deka za godini od sega ke go zboruvame kako eden od najlosite periodi kako fanovi na klubov. PATETIK. Iskreno ten hag ako ne gi zgazi (ne pobedi, ZGAZI) sautempton i palas u narednive 2 treba da se pakuva (spored mene).Bi pocnal da go spremam Ruud uste od pauzava za potencijalno da mora da prevzeme.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
На Оле играта беше феноменална, но се се расипа кога му го донесоа педерот Роналдо, ја поеба се што беше добро.
Играта на Оле феноменална? Освен првите 10 утакмици кога дојде, се останато беше очобол. Исто како и денес.

Samo so vidov statistika deka vo posledni 17 PL natprevari imame 5 pobedi. Od posledni 41 natprevari imame 63 poeni samo (19-6-16) so gol razlika od -4. Mislam deka ne ni e jasno na site kolku pateticno e se ova i deka za godini od sega ke go zboruvame kako eden od najlosite periodi kako fanovi na klubov. PATETIK. Iskreno ten hag ako ne gi zgazi (ne pobedi, ZGAZI) sautempton i palas u narednive 2 treba da se pakuva (spored mene).Bi pocnal da go spremam Ruud uste od pauzava za potencijalno da mora da prevzeme.
Ја не се сеќавам кога последен пат сме згазиле некоја екипа у ПЛ. Така да тешко дека ќе видиме такво нешто.

Член од
13 август 2023
Мислења
922
Поени од реакции
2.250
Можеби не беше феноменална, ама беше можеби и најдобра од сите пост Ферги менаџери. За прв пат тимот во двете сезони напредуваше, 3 па 2 место, куповите скоро сите до завршница (фалеше барем еден трофеј, јбг). Шлакање на Сити и Челзи, многу утакмици со дожд од голови, серијата без пораз...Искрено јас во тие сезони за прв пат имаше периоди кога уживав во утакмиците. 2021 кога дојдовме на 1 место да го поддржеа во јануарскиот прелазен можеби и ќе се случеше нешто, вака прегореа неколку играчи, плус Сити нагази до крај и паднавме на 2 место.
Исто така летото 2022 да му донесеа ДМ (го бараше Рајс), наместо да му го натоварат Роналдо, кој знае што ќе се случуваше. Крај краева после 5 порази го сменаа, во споредба со овие после него е ништо.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.700
Поени од реакции
11.518
На виагого има карти пуштено за Фенербахче-Јунајтед. Нели е рано?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
Па и не е баш 24 октомври скоро 2 месеца, за некои евенти и многу порано почнуваат со продажба.

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
328
Поени од реакции
297
Не ми е јасно како можеше над пола миљарда да потроши ETH и тимов ваков да изгледа, Ratcliffe не донесе ресет што беше неопходен, Shaw, Rashford и останати полу пензионирани и лингури како нив со огромни договори што само си собираат пари никогаш ништо нема да направат, толку лош пасинг немам видено оддамна, Ливерпул во втора брзина цела утакмица играше, комотно 7 гола можеа да дадат. Најиритантно е што се фаворизираат некој играчи како Rashford,а Amad го избраа играч на месецот, ги спаси во FA cup со Ливерпул лани и нормално му загреаа место на клупа за утакмицава, бог Rashford мора да игра.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Играта на Оле феноменална? Освен првите 10 утакмици кога дојде, се останато беше очобол. Исто како и денес.

Ја не се сеќавам кога последен пат сме згазиле некоја екипа у ПЛ. Така да тешко дека ќе видиме такво нешто.
Мислам дека Оле ( не сум сигурен ме мрзи да барам на нет ) го сруши рекордот без пораз во гостински терен, 2020 - 2021 дадено 73 примено 44 гола. евреите не го подржаа за трансферите наместо тоа што сакаше му го донесоа отровот и се се распадна . Пред отказот на Оле на примадоните не им се играше не се замараа како и секогаш кога сакаат да избркат тренер. Бруно, Кавани , Гринвуд па и Раши беа фантастични во нападот.

Инаку да се надополнам, најдобриот фудбал под ЕТХ беше против Тотнем дома гога едноставно игравме невероватно и комотно таа утакмица можеше да заврши со 5 - 6 гола разлика да не се повампирапе голманот само два прими.

Член од
13 август 2023
Мислења
922
Поени од реакции
2.250
Мислам дека Оле ( не сум сигурен ме мрзи да барам на нет ) го сруши рекордот без пораз во гостински терен, 2020 - 2021 дадено 73 примено 44 гола. евреите не го подржаа за трансферите наместо тоа што сакаше му го донесоа отровот и се се распадна . Пред отказот на Оле на примадоните не им се играше не се замараа како и секогаш кога сакаат да избркат тренер. Бруно, Кавани , Гринвуд па и Раши беа фантастични во нападот.
Јас гарантирам дека ќе бевме топ 4 и во сезоната кога го отпуштија.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
Јас гарантирам дека ќе бевме топ 4 и во сезоната кога го отпуштија.
Па и не баш таа сезона имавме најмалку освоени бодови во историја на клубот.
А примадоните почнаа да му бодат нож у грб.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070
Проблемот со Оле беше во секое финале и полуфинале во кое стигна, беше видливо тактички надигран од противникот и тоа екипи кои на хартија се послаби од Јунајтед, кој и да беше, и не освои ништо. Од друга страна, имаше ептен боси играчи, па кој знае каков тренер би бил со посаглам играчи.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.292
Поени од реакции
9.402
И него не го разбирам купи играчи за да игра на контри и играта тактиката му беше таква, на крајот кога ги купи се префрли да игра прес игра со висока одбрана. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom