McLovin
Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.412
- Поени од реакции
- 13.435
Амин.И што со тоа? Може тебе се на светов ти се пари па затоа све гледаш низ призма на пари, Бог нек ти е напомош. Наместо да кажуваш на форум дека темава била глупа треба да згрташ пари бре, а не овде да оправаш криви дрини
Автоматски споено мислење:
Не ми беше поентата тоа. Поентата ми е дека членот се фали оти читал за објекти што кружат околу Земјата, нешто што Меси не можел да го смисли. Океј, еве, не може. И? Меси е најдобар фудбалер што заиграл фудбал, Џокович е најдобар тенисер, итн итн. Секој е добар во нешто, некој дури најдобар. Меси да не треба кога е на пауза, да решава равенки, да врти рубикова коцка или што ти знам, за да докаже на калехон де ла муерте дека еве не е толку глуп. Да го земеме Исак Њутн пример, се вели дека никогаш не бил со жена. Глуп ли е? Можда, глуп е што не пробал жена, ама не е и умствено.Ete zarabotil na tie neznam kolku so gi ima uste tolku. I? Pred toa ne mu stigaa? Sto mozis da kupis so 1 milijarda dolari ( lupam onaka) so ne mozis da kupis so 1 milijarda i 1 milion dolari sto gi zarabotil vo mevjuvreme duri go pisam postot?
Последно уредено: