Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Зошто сега вака типично воукерски одговараш со игнорантност место со факти ?

Кажав факти. Инвазија и анексија на територија. Нешто што се нема десено во Европа од втора светска војна до денес. Шо повеќе факти сакате.

Кажав факти. Инвазија и анексија на територија. Нешто што се нема десено во Европа од втора светска војна до денес. Шо повеќе факти сакате.
Како бе се нема десено, Косово што е?

Тое се се клиенти, он беше најгласен 24/7 гомна јадеше за Лукашенка и Белорусија, денес во Британија луѓе стрпаат по три години затвор за критика на фб, а не кажаа, да застанат во одбрана на демократијата, толку од нивната објективност.
Автоматски споено мислење:

Од кого е анектирано Косово?
Од мајкати, теле глупо.

Тое се се клиенти, он беше најгласен 24/7 гомна јадеше за Лукашенка и Белорусија, денес во Британија луѓе стрпаат по три години затвор за критика на фб, а не кажаа, да застанат во одбрана на демократијата, толку од нивната објективност.

Од мајкати, теле глупо.
Не е он глуп, така му одговара, знаеш како викаат предавниците, манипулантите или пичките кога ќе ги фатат во небрано - не сум ја.

Дечки, ај корегирај си терапија.

Тоа што вие сте неписмени и не знаете да направите разлика помеѓу нелегална независност и анексија од друга држава, е ваш проблем.

Од мајкати, теле глупо.

Е од кого де? Кој го анектирал Косово дај баш просветли ме :D

Тоа што вие сте неписмени и не знаете да направите разлика помеѓу нелегална независност и анексија од друга држава, е ваш проблем.

Еве јас ќе ти одговорам, пошто гледам дека си пичка и не ми одговараш на претходното прашање,
"Меѓународната заедница" го анектираше Косово, наздравје просветлување

Еве јас ќе ти одговорам, пошто гледам дека си пичка и не ми одговараш на претходното прашање,
"Меѓународната заедница" го анектираше Косово, наздравје просветлување

А Абхазија, Јужна Осетија, ДНР, ЛРН, Транснистрија и Крим, кој ги анектираше?

Епа и тие се нелегално независни :D

Рене е за стендап комичар спремен.

што ти е тоа “нелегална независност“?

Многу глуматате тука или сте шизофрени. Едниве коа прогласувале независност после спроведени референдуми се тоа било ОК, а Косово не било. Сеа сте за самоопределување или не сте?

Ко пички некои се криете позади преседанот со Косово и сакате да оправдате анексија на територија ко што се правело во Европа пред сто години. Ова што и го прави Русија на Украина е пичкин дим за тоа што се случи Косово.

Епа и тие се нелегално независни :D

Рене е за стендап комичар спремен.

Ама тие не ви сметаат. Слатко и убаво ви е за тие.

Русија, има разлика помеѓу тие што го прават тоа декларативно и тие што се кријат под Меѓународната заедница и викаат Не сум ја хахаха

тие истите кои сега се најгласни и даваат оружје за Русија да не направи истото во Украна што они го направија во Косово? не ти текнува или глуп си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom