Зошто сега вака типично воукерски одговараш со игнорантност место со факти ?
Кажав факти. Инвазија и анексија на територија. Нешто што се нема десено во Европа од втора светска војна до денес. Шо повеќе факти сакате.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто сега вака типично воукерски одговараш со игнорантност место со факти ?
Како бе се нема десено, Косово што е?Кажав факти. Инвазија и анексија на територија. Нешто што се нема десено во Европа од втора светска војна до денес. Шо повеќе факти сакате.
Како бе се нема десено, Косово што е?
Тое се се клиенти, он беше најгласен 24/7 гомна јадеше за Лукашенка и Белорусија, денес во Британија луѓе стрпаат по три години затвор за критика на фб, а не кажаа, да застанат во одбрана на демократијата, толку од нивната објективност.
Од мајкати, теле глупо.Од кого е анектирано Косово?
Дечки, ај корегирај си терапија.Од кого е анектирано Косово?
Не е он глуп, така му одговара, знаеш како викаат предавниците, манипулантите или пичките кога ќе ги фатат во небрано - не сум ја.Тое се се клиенти, он беше најгласен 24/7 гомна јадеше за Лукашенка и Белорусија, денес во Британија луѓе стрпаат по три години затвор за критика на фб, а не кажаа, да застанат во одбрана на демократијата, толку од нивната објективност.
Автоматски споено мислење:
Од мајкати, теле глупо.
Дечки, ај корегирај си терапија.
Од мајкати, теле глупо.

Еве јас ќе ти одговорам, пошто гледам дека си пичка и не ми одговараш на претходното прашање,Тоа што вие сте неписмени и не знаете да направите разлика помеѓу нелегална независност и анексија од друга држава, е ваш проблем.
Автоматски споено мислење:
Е од кого де? Кој го анектирал Косово дај баш просветли ме![]()
што ти е тоа “нелегална независност“?нелегална независност
Еве јас ќе ти одговорам, пошто гледам дека си пичка и не ми одговараш на претходното прашање,
"Меѓународната заедница" го анектираше Косово, наздравје просветлување
Епа и тие се нелегално независниА Абхазија, Јужна Осетија, ДНР, ЛРН, Транснистрија и Крим, кој ги анектираше?

што ти е тоа “нелегална независност“?
Епа и тие се нелегално независни
Рене е за стендап комичар спремен.
Русија, има разлика помеѓу тие што го прават тоа декларативно и тие што се кријат под Меѓународната заедница и викаат Не сум ја хахахаА Абхазија, Јужна Осетија, ДНР, ЛРН, Транснистрија и Крим, кој ги анектираше?
тие истите кои сега се најгласни и даваат оружје за Русија да не направи истото во Украна што они го направија во Косово? не ти текнува или глуп си?Е од кого де? Кој го анектирал Косово дај баш просветли ме![]()