Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Еј кој идиот го имаме на клупа, денес најде да лечи комплекси со Борзаш оти напрај пробивање се искара. А единствен период каде малку личевме на екипа беше кога Борзаш беше во игра проигруваше пикер шуткаше ама комплексите се тешка дијагноза. Никогаш порано не сме имале ни приближно толкав буџер и полош менаџмент.
Толку самобендисани газди кој забораваат дека покрај своите трошат и народни пари да изиграваат менаџери.
Ни ја одмилија и платформа и ракомет и се, без банка играја играчите ама играја ракомет ова денес е тешко да се гледа без дисциплина без акции уиграни жив резил.

Член од
19 април 2023
Мислења
215
Поени од реакции
273
Не мислите дека претерувате со пријателските. Време поминато во пат ,натпревар и уште три натпревари.Па тие сега изморени а до супер куп ќе папсаат.
Гледам дека последниот натпревар на турнирот во Добој со Загреб го играте на 1 9.2024 а на 4.9.2024 играте Супер куп , Дали мислите дека сте толку добри со два дена одмор ќе се спротивставите на вештачките кои ќе бидат одморени ,подготвени и силно мотивирани а притисокот на ваша страна.На вакви нокаут мечеви каде еден меч носи пехар не победува секогаш подобриот туку мотивацијата и желбата за победа.Навивам за вас, не можам да ги смислам вештачките.
Претеравте со турнирите .Менувајте тренер со време.

Член од
1 август 2019
Мислења
31
Поени од реакции
109
Платформа без стратегија....идеален начин на испумпување на пари без никаква контрола !!! Години наназад се сменети 30 ракометари, секоја сезона нова приказна, само отчет каде и за кого се трошат парите НЕМА...

Член од
17 август 2024
Мислења
35
Поени од реакции
107
Нека побарат сега од општината плус 150 000 евра за мотивација дека играја финале на супер купот. Од марко митев изгубија еееејјјјј... Лига шампиони како ќе играт фамилијата од марко митев губат.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Доста бе плукате убо е .

Се нешто не ви чини, абе јас да сум како газдите нов анекс ќе одам од општина да барам уште 300.000 евра плус да дават.
Кај со овај буџет сакате алкалоид да го тепаме или да се чуваме за ЛШ, многу сте негативни значи.

Шо разбирате вие требале играчи требало тренер , требало ова требало она , абе само треба уште 300.000 евра годишно плус од општината и ќе биди се во ред , голема работа од алкалоид изгубиле и 0-14 ЛШ , а да не игравме ЛШ кај ќе ги гледавте во живо тие играчи , значи се само нешто да се плукало , шо народ ќе бевме еве незнам.

D

DupiMandalo

Гостин
Оставка си дават лугето што имаат образ и морал. Пијаците и крлежите се бркат од клубот.
200 негативни коментари на објавата нс фб, од кои на 190 од нив се бсра оставкс од него. Јас да сум тренер и цел град да плукс по мене, уште одма после мечот ќе си поднесам неодповиклива оставка.
Од управата не ме чуди и да не го сменат ама тој треба сам да си оди и да не се бламира и самиот а и клубот и градот.

Член од
28 февруари 2023
Мислења
216
Поени од реакции
858
Kaj bese ova piajca pred 5 godini.
More ne stapnuvam vsala duri ne gi sredat rabotite. Promena na trener i igraci plus to go zborame 3 meseci ovde koj 3 meseci be 2 godini so red. Ova platforma ne odi vo nagorna linija, pajga nadolna linija.

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Не само шо нема игра туку и раздор прај меѓу играчите. Да не успејш година дена да го разиграш Борзаш а топ има во раката цццц

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
200 негативни коментари на објавата нс фб, од кои на 190 од нив се бсра оставкс од него. Јас да сум тренер и цел град да плукс по мене, уште одма после мечот ќе си поднесам неодповиклива оставка.
Од управата не ме чуди и да не го сменат ама тој треба сам да си оди и да не се бламира и самиот а и клубот и градот.
Аха сигурно ќе си дај оствка, плата (каде ќе биде тренер на друго место го видоја сите колку го бива), плус провизии од играчи миленици плус добар газда. Дечко овај е Бранко цела кариера направи со шлепање како играч сега ќе си дадел оставка. Ако следиш поќе ракомет ќе знајш како поминаа со Шундо во Костанца и зошто.

Член од
17 август 2024
Мислења
35
Поени од реакции
107
Се читате шо пишите оставка да си даел. Ееејјјјј марко митев ги победи. Професорот и син му толку се способни да водат ракометен клуб шо чекаме сите сам оставка да си дај некој.... Ако одиме така треба да пишите дојдете играчи, играчи дојдете.

Kajgana Shop

На врв Bottom