Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E ajde de kazete gi koj se da vidimeKe ima uste novi igraci.
do 2028 ili 2029 taka nesto se sredeni rabotite i kaj nas i kaj vas za ponataka zdravje ke bide jako rivalstvoto i u fudbal i u rakomet ja vi vikam dur e vaka da se raduvameПоследните 2 години со стабилен финансиер.
После то се знај шо следва, мрак уште 20 години.
Нека освојат уште некоја титула плус во наредните две години, ќе остани успехот да се памти за идните генерации.
A so bidna so toj predlog da se zolemi budzetot?Изгласана платформата на уште 2 години, со 21 глас за, 0 против и 2 воздржани.
Воздржани беа од Левица, имаа предлог да дава општината + 3 000 000 денари вкупно 18 000 000 денари годишно (до сега беа 15 000 000 ден.), ама и спонзорот да дава појќе како шо и беше односот 1:3, за исто толку да се зголеми, односно Еурофарм да дава + 9 000 000 милиони денари од то шо даваа до сега, односно 54 000 000 милиони денари или вкупно, годишниот буџет да биди наместо 60 000 000, да биди 72 000 000 милиони денари, шо според мене до негде можи е и реално барање, но исто така треба и подобрување на инфраструктурата од страна на општината, односно повеќе простории за теретана, масажи, прес, како и ставање читачи за картите на вратите.
Во секој случај, мала информираност но добро е шо ќе се продолжи, конечно.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Како шо разбрав Анекс на постоечкиот договор. Иначе мислам дека предлогот на Левица не беше прифатен.Зошто е само на 2 години место 5? Послем то потоп?
Nemora da znaci,mozi da se prodolzva na sekoj 2-3 godini kako I sega.Зошто е само на 2 години место 5? Послем то потоп?
Да Анекс на постоечки договор.Како шо разбрав Анекс на постоечкиот договор. Иначе мислам дека предлогот на Левица не беше прифатен.
Има инфо или некоја ревизија колку се реално вложени средства од еурофарм а колку се донации од спонзори по 50 се збора дека се тие шо се на дресојте спонзорите скоро девет се ако не се лажам плус од АМС ваучерот 420 плус општината фиксно 350 ако имаше и награда ќе дојди друга математика ако само го расипуваат ваучерот нема потреба да ги клаваат на дресот како спонзори сега не време но се мислам тука ќе излези дека не се почитува договорот како шо е потпишано но отом потом еднаш да земиме играчи да се најди тренер ако бараат одбрани титулата изигра во ЛШ за други работи ќе дојди денот само ме интересира освен тоа со спонзорите дали управата и тука е волонтерска како во фудбалот или е на платен список сами си даваат плата од едниот во другиот џеп оти гледам Горан скроз ја запостави работата во ГП Пелистер па само тука е директор нешто и за крај да се пофали гледам напраја рокада физеотарапевтот од фудбалот дојде во ракомето а тој од ракомето сега е во фудбалот [emoji6] исто и дресот е супер само со толку реклами не знам колку ќе дојди до израз ама пак е убав зелено бел [emoji3515]Изгласана платформата на уште 2 години, со 21 глас за, 0 против и 2 воздржани.
Воздржани беа од Левица, имаа предлог да дава општината + 3 000 000 денари вкупно 18 000 000 денари годишно (до сега беа 15 000 000 ден.), ама и спонзорот да дава појќе како шо и беше односот 1:3, за исто толку да се зголеми, односно Еурофарм да дава + 9 000 000 милиони денари од то шо даваа до сега, односно 54 000 000 милиони денари или вкупно, годишниот буџет да биди наместо 60 000 000, да биди 72 000 000 милиони денари, шо според мене до негде можи е и реално барање, но исто така треба и подобрување на инфраструктурата од страна на општината, односно повеќе простории за теретана, масажи, прес, како и ставање читачи за картите на вратите.
Во секој случај, мала информираност но добро е шо ќе се продолжи, конечно.