Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти бе Неџате навистина си забеган . Ќути не коментирај жив баксуз си ( ако сакаш Камила да победи )
Спремен си за конвенција на малоумни.
да, ќе ве обзервирам, забавно ќе ми бидеСпремен си за конвенција на малоумни.
Оф оф, загреота…. Ќе има работа за лудниците после избориве. Ќе падне квичење.да, ќе ве обзервирам, забавно ќе ми биде
А бе стеф грев не тригерирај толку, гледам малку опседнат си со мене, па ај еднаш ќе ти се смилувам, иако си спор малку уште еднаш да ти подобјаснам, не сум ти ја твојот Неџат и не ја знам вашата историја за да ми биде забавно. Посакувам да си го најдеш и да си се кошкате така се гледа дека ти недостигаТи бе Неџате навистина си забеган . Ќути не коментирај жив баксуз си ( ако сакаш Камила да победи )
Зошто? Баш ќе звучи убаво за уши неговото квичење.БАНИРАЈТЕ ГО ПЕДОФИЛОВ.
За магачињата сите се педофили освен другарот на Епстин. И чувствата им се побитни од фактите. И им треба SAFE SPACE каде што нема да читаат работи што не им се допаѓаат и ќе може удобно да бидат жртви, засекогаш. Само лајкања и меѓусебни реафирмации каде секој ќе се осеќа посебен. Нежни, мали, пресни кршливи снегулки![]()