Ако одиш според некое правило најдобро е да се исчистиш скроз па да идеш у булк фаза.Колку време вежбате да за стигнете до тука?
Еве од мене после година и 3 месеца, од тоа каква пифтија бев сега сум задоволен. Ама може бајги подобро.
Почнав со 76кила, се кренав до 79макс, сега сум 74 кила. Висок 172см
Последниот месец и правев многу чит, свадби, одмори, викенди.
Нозете не можев да ги фатам. Листовите ми се тапа иако ги форсирам. Другото од нозе ми е сосема океј, дури и најдобар дел од телото ми се.
Прегледај го приврзокот 422345
Каде да посветам повеќе внимание? И дали да се спуштам уште со килажа или да одам сега на плус килажа па да паѓам после?
Океј ли е за година дена или заостанувам?
Добра форма.
Ѓороски ти ли сиДобра форма.
Добро оцртано мускули само малку дехидрирано изгледаш некако.
Дали си бил дебел претходно дека малце стомакот и градите и покрај добрата форма некако ти изгледаат како да ти виджсат како спуштени некако.
И стомакот цел до стомачни но некако како спуштен долу..како не доволно цврст
Нозе ок.
Наредно грб.
E од кога 34г е потрошена роба ?Ѓороски ти ли си
Бато ја имам 34 години, потрошена роба сум јас, формава е чисто да не се бламирам на плажа. Во право си на многу места виси, веројатно од одење горе доле на вага доста пати во животов. Според мене има простор за уште понизок процент на масти. Последното тестирање покажа 13%.
Планот беше до крај на септември да бидам само кожа и мускули и после да идам у булк фаза. Есапот дома и на пазар не е ист па затоа веројатно со процент 12-13% ќе идам у булк. Добро би било искусниве вежбачи што многу пати ги поминале овие работи да го споделат нивниот принцип на качување "чиста" маса.