Фан клуб: РК Пелистер

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
Абе едноставно е ако не планираја да дојсат играчи , ич не требаше аплицирање за ЛШ.
Ако мислат дека некој е мазохист и ќе ужива дури не плескат сите се заебале .
Сега џабе тука прајме муабет , по мене со ваков состав виси и првенство и куп.
Едно многу битно, со учество во ЛШ Еурофарм добива реклама во најелитното натпреварување. Иначе да, мора уште 2-3 играчи да се донесат.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.317
Поени од реакции
8.313
Едно многу битно, со учество во ЛШ Еурофарм добива реклама во најелитното натпреварување. Иначе да, мора уште 2-3 играчи да се донесат.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
So reklama ke bidi taa ako gubis na sekoja utakmica plus apteki nemaat vo stranstvo I evropa(samo zegin co srbija)so znaci ne e za reklama rabotata odnosno e za da se slusa imeto za kabadajlok,sueta I ego a ne deka ke ima nekoj finasiksi benefit ne dzabe go kladoja I imeto napred pred imeto na klubot so do den denes ne mozam da go razberam I toa so dresojte ,rabotnik so se praese ama aj barem titula zedovme ,odbranivme posle 18 godini sega od ko se potpisa platforamata a ne se ispocituva prethodnata ako ne se lazam oti po zavrsuvanjeto(pet godini) trebase 100% da go zemi klubot sponzorot a ne da pojaca samo opstinata no si velam ke zemat plus igraci kako so se zbora pa se ke zaborajme ko ke pocnat da pobeduvaat ako ne pak tuka sme

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
19 април 2023
Мислења
215
Поени од реакции
273
Dosta be tresite gluposti,se na baza na rekla kazala,kako ne vi se smaci sekoj den istite muabeti,dajte nesto konstruktivno pisete ni se sitat kiradziite a so e najtragicno od niv sme za 3 klasi pojaki poorganizirani ,posredeni.
три класи појаки,поорганизирани,посредени ???????

Член од
23 март 2017
Мислења
390
Поени од реакции
706
три класи појаки,поорганизирани,посредени ?
Последните две години имаме подобри трансфери од нив направено, подобра игра подобра организација така да не би рекол дека се три класи подобри од нас

Член од
9 април 2024
Мислења
44
Поени од реакции
128
Последните две години имаме подобри трансфери од нив направено, подобра игра подобра организација така да не би рекол дека се три класи подобри од нас
Vie kolku ste retardirani kazva faktot so sedite na forumot na nasata tema cel den i citate. Vo zivotot ednas imam vlezeno na vasata tema oti kuro me boli za vas ama vie poke se grizite za nas nego za vas.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
341
Поени од реакции
818
Koj se tie podobri transveri od nas osven Japan I Ukrainecot?Da ne e Petric ili Nikolic ili tunizanite ili mozi onie crncite? A na Borozan mu davam mesec do dva I ke si zamini ke vi ja narusi atmosverata I ke vi ja ebi sezonata.

Член од
23 март 2017
Мислења
390
Поени од реакции
706
Koj se tie podobri transveri od nas osven Japan I Ukrainecot?Da ne e Petric ili Nikolic ili tunizanite ili mozi onie crncite? A na Borozan mu davam mesec do dva I ke si zamini ke vi ja narusi atmosverata I ke vi ja ebi sezonata.
Ќе видиме ајде ќе покаже септември кој колку е спремен ….

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Koj se tie podobri transveri od nas osven Japan I Ukrainecot?
Украинецот многу јак трансфер лесно е со Охрид и Тиквеш да клаваш голој на поорганизирана одбрана онај тромав играч тешко дека гол ќе клај.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Dosta be tresite gluposti,se na baza na rekla kazala,kako ne vi se smaci sekoj den istite muabeti,dajte nesto konstruktivno pisete ni se sitat kiradziite a so e najtragicno od niv sme za 3 klasi pojaki poorganizirani ,posredeni.
Да земат среден и пикер поконструктивно амин

D

DupiMandalo

Гостин
Украинецот многу јак трансфер лесно е со Охрид и Тиквеш да клаваш голој на поорганизирана одбрана онај тромав играч тешко дека гол ќе клај.
Споредбено со она дрвото наше Борзаш, богами јак трансфер.
Плус го носат Борозан, кој има бомба во раката... Донесен е во Скопје за две утакмици тој, за ништо ништо поќе не му треба. Тие две утакмици се против нас дома/гости во есенскиот дел. Ако не добијат двапати, титулата е 90% во нивни раце.
Читам многу го потценвате сите... Еден од најдобритр леви бекој можеше да биди ако не беше заебан во глата.
Ама и таков заебан можи сам да не тепа пола лига.
Треба овие нашите да го клат прсто на глата и да одговорат со адекватно засилување на среден и пикер.
Ама изглеа не ја сваќат доволно сериозно опасноста шо можи да ги задеси уште на старт од сезона.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Борзаш дрво, украинецот топ трансфер. Борзаш е еден од најдобрите бекови кои играл во македонија сега зошто не го покажва тоа на терен вероватно тренерот знај а украинецот ќе го видиме на дело па ќе коментираме.

Член од
9 април 2024
Мислења
44
Поени од реакции
128
Плус го носат Борозан, кој има бомба во раката... Донесен е во Скопје за две утакмици тој, за ништо ништо поќе не му треба. Тие две утакмици се против нас дома/гости во есенскиот дел. Ако не добијат двапати, титулата е 90% во нивни раце.
Читам многу го потценвате сите... Еден од најдобритр леви бекој можеше да биди ако не беше заебан во глата.
Ама и таков заебан можи сам да не тепа пола лига.
Треба овие нашите да го клат прсто на глата и да одговорат со адекватно засилување на среден и пикер.
Ама изглеа не ја сваќат доволно сериозно опасноста шо можи да ги задеси уште на старт од сезона.
Pak najpesimisticki so mozi. Se po ubeden sum deka si skopjanec ti batka. Nemozi tolku nisto da ne ti se bendisva. Ni igraci ni trener ni uprava. Na sekoj vakov komentar kaj so go napagjas Pelister ke ti repliciram.

D

DupiMandalo

Гостин
Pak najpesimisticki so mozi. Se po ubeden sum deka si skopjanec ti batka. Nemozi tolku nisto da ne ti se bendisva. Ni igraci ni trener ni uprava. Na sekoj vakov komentar kaj so go napagjas Pelister ke ti repliciram.
Дајбоже да грешам, ама пратам ракомет другар преку 20 години, посебно мак ракомет.
Ние прво не сме комплетни, второ немаме чоек на клупата шо можи максимумот да го извај од ова екипа.
Ајде со резерва ќе зеам ради подготовките дека не се репер, ама во среда ќе знајме 100% на шо сме.
Дуелот со Алкалоид е прав тест за она шо следи во сезоната.
Да го изгледаме суперкупот, па ќе коментираме.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.359
Поени од реакции
1.900
Дајбоже да грешам, ама пратам ракомет другар преку 20 години, посебно мак ракомет.
Ние прво не сме комплетни, второ немаме чоек на клупата шо можи максимумот да го извај од ова екипа.
Ајде со резерва ќе зеам ради подготовките дека не се репер, ама во среда ќе знајме 100% на шо сме.
Дуелот со Алкалоид е прав тест за она шо следи во сезоната.
Да го изгледаме суперкупот, па ќе коментираме.
Борзаш е тип на бек шо без јак брз, пробивен среден бек неможи да игра. Нека донесат среден јак ќе видиш колку е јак Борзаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom