Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 август 2011
Мислења
1.187
Поени од реакции
1.484
Сега џабе тука прајме муабет , по мене со ваков состав виси и првенство и куп.
Реално составот ни е сигурно класа над другите, е сега тоа што јаболкарот излезе червар за нашите стручњаци е друга работа. Со класа тренер лесно ќе ја одбраниме титулата. Но сега е прашањето колку штета ќе направи Бранко пред да го сменат, и колку Зоран ќе го толерира Бранко оти ако штетата биде преголема не ќе можи заостатокот да се надомести ете лани Шунда и Јович не спаси малиот ростер на 1961 и поразот во Тиквеш ова година нема лесно да кикснуваат и тиа.
Автоматски споено мислење:

apaolutno i 100% tocno
celje vide kolku e sato lani ova sezona se otkaza od ls ne ni proba da aplicira a ako aplicirase ke mu daea vaild karta oti spoznoro na cleje e i sponzor na ls.. ama ne nie egoto na nekoj go polnime oti visoko e i plus ke kazvame deka ls igrame i blagodarni treba da sme
Џабе не рекле старите ќе си ја пуштиш ногата колку што ти е чергата. Прво ЛШ е преголем залак максиму да се искористеше преодниот рок и да се дојсеа тренер и играчи а во ваков случај само боксерска вреќа ќе глумиме. Публиката одма ќе се разочара еве по мене тргнувам нема шанси да одам да гледам како некој во ЛШ го силува РК ПЕЛИСТЕР дома, не ме интересират ни странски ѕвезди ни ништо, салата ќе зјај полупразна, моралот на играчите ќе биде на нула па лесно можи по таков натпревар да се киксне некаде во домашното првенство. Сето тоа е лесно предвидливо но треба да има стучен штаб што ќе му го предочат на газдата сето тоа и газди не самобендисани полни ароганција да го прифатат тоа.
Овај состав кадарен беше за ЛЕ ем ќе можевме по некоја утакмица да победиме салата полна.
Или поарно прв всело отколку последен во градот.
 
Последно уредено:

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
831
Поени од реакции
990
Абе едноставно е ако не планираја да дојсат играчи , ич не требаше аплицирање за ЛШ.
Ако мислат дека некој е мазохист и ќе ужива дури не плескат сите се заебале .
Сега џабе тука прајме муабет , по мене со ваков состав виси и првенство и куп.
Едно многу битно, со учество во ЛШ Еурофарм добива реклама во најелитното натпреварување. Иначе да, мора уште 2-3 играчи да се донесат.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
 

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.156
Поени од реакции
7.853
Едно многу битно, со учество во ЛШ Еурофарм добива реклама во најелитното натпреварување. Иначе да, мора уште 2-3 играчи да се донесат.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
So reklama ke bidi taa ako gubis na sekoja utakmica plus apteki nemaat vo stranstvo I evropa(samo zegin co srbija)so znaci ne e za reklama rabotata odnosno e za da se slusa imeto za kabadajlok,sueta I ego a ne deka ke ima nekoj finasiksi benefit ne dzabe go kladoja I imeto napred pred imeto na klubot so do den denes ne mozam da go razberam I toa so dresojte ,rabotnik so se praese ama aj barem titula zedovme ,odbranivme posle 18 godini sega od ko se potpisa platforamata a ne se ispocituva prethodnata ako ne se lazam oti po zavrsuvanjeto(pet godini) trebase 100% da go zemi klubot sponzorot a ne da pojaca samo opstinata no si velam ke zemat plus igraci kako so se zbora pa se ke zaborajme ko ke pocnat da pobeduvaat ako ne pak tuka sme

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom