- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.559
- Поени од реакции
- 918
Реално и немаа толку простор да ги дигнат на сателит сите Sport klub канали во HD. Не знам со ова дали ќе има можност за тоа. Затоа на Total tv ги нема сите Sport klub канали.sledna generacija, hd kanali ahahahah
ke prodolzele da teraatЗа Тотал ТВ Македонија е КРАЈ на толку конкуренција со подобри цени и услуги и пакети интернет и тв нема да тераат уште долго. Плус многу луѓе се откажаа од нив.
100 korisnici ke nemaat uste malce kako pocnale.ke prodolzele da teraat
Do krajov na avgust muja vrajkam opremata dostae,i taka nisto na vikendica ne se gleda a i retko se koristi,a kapak posledno tatkomi vika pola kanali gi nema i del od makedonskite...100 korisnici ke nemaat uste malce kako pocnale.
Слично беше и кај мене, се јавив пријавив дојде монтерот го замени приемникот и се среди се.Do krajov na avgust muja vrajkam opremata dostae,i taka nisto na vikendica ne se gleda a i retko se koristi,a kapak posledno tatkomi vika pola kanali gi nema i del od makedonskite...
Ok, kaj tebe bil takov problemot ama jas mu vrajkam opremata se, i dosta e za nisto da plajkam ....Слично беше и кај мене, се јавив пријавив дојде монтерот го замени приемникот и се среди се.
Сега ќе користиш iptv веќе или ќе одиш co MSat TV за 175 денари првите 12 месеци, бесплатен 2 ресивер и после 349 денари?Ok, kaj tebe bil takov problemot ama jas mu vrajkam opremata se, i dosta e za nisto da plajkam ....
Taka e dobro se seti i dobro pomnis : ) kombo box ot e veke tamu i 2 wifi kameri rabotat bez problem imam 4k hdmi stik android instalirana app iptv, youtube nema seckajne nema kocejne ...Сега ќе користиш iptv веќе или ќе одиш co MSat TV за 175 денари првите 12 месеци, бесплатен 2 ресивер и после 349 денари?
Со IPTV од тој што го препорачуваш можеш слободно да гледаш канали со Комбо бокс, и така кажа самиот дека не седиш таму често па да земаш сега да плаќаш многу.
Во Македонија може и да не дочека, ама надвор од Македонија е топ играч во цел регион.Total TV e ubedlivo najlosata mozna televizija so najmalce korisnici. Dali ke doceka 2025 e znak?
ke si raboti de, sto trosok imaat, se od nadvor se vodiВо Македонија може и да не дочека, ама надвор од Македонија е топ играч во цел регион.
Ако се разбра и сам што сакаш да кажешke si raboti de, sto trosok imaat, se od nadvor se vodi