- Член од
- 2 септември 2016
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.874
jas vasko …. vo znak na protes radi sitoacijata so se desava vo nasiot najgolem i naj trofeen klub i normalno gordosta na makedonija i klubo na narodo ke go smenam mojot avatar ili profile picture so cel da se prestsni so ova oti vistina nema smisla trebase za titula da se borat na kraj izleze milenko da gi kleca… i da ne e ubo da se sitite greota se .. ne bea greota drzavata milioni ko mu davase togas ne bea klub na narodo i site nie bevme provincijalnci sea ne sme poke ama greota se ne se sitete
eve jas se sitam i quro me boli ama vo znak na protes go menvam avtaro ili profile picture oti vardar e makedonija
izvinete za off topic neznaev kaj da go iskazam moeto ne zadovolstvo se nadevam @Goran Bt ke me podrzi oti sepak za klubo za narodo se raboti
eve jas se sitam i quro me boli ama vo znak na protes go menvam avtaro ili profile picture oti vardar e makedonija
izvinete za off topic neznaev kaj da go iskazam moeto ne zadovolstvo se nadevam @Goran Bt ke me podrzi oti sepak za klubo za narodo se raboti
Автоматски споено мислење:
p.s vie @Samuraj-bt i @Pelisterec ne da se smejte tuku da go smenite avataro oti za klubo na narodo se raboti a ovie se posraja na nego rezil ako ja nemate slikata ke vi ja pustam vo ppjas vasko …. vo znak na protes radi sitoacijata so se desava vo nasiot najgolem i naj trofeen klub i normalno gordosta na makedonija i klubo na narodo ke go smenam mojot avatar ili profile picture so cel da se prestsni so ova oti vistina nema smisla trebase za titula da se borat na kraj izleze milenko da gi kleca… i da ne e ubo da se sitite greota se .. ne bea greota drzavata milioni ko mu davase togas ne bea klub na narodo i site nie bevme provincijalnci sea ne sme poke ama greota se ne se sitete
Последно уредено: