Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
nevospitano :pos:

pa ti sega ako red ne mu stavis koga?
Епа ако ја не му дадам оди кај татко му се дере чоколадна банана сакам! и татко му одма му дава се шо сака,:mad: ако го слушне да вика одма трча.во кујна..да не сум го малтретирала детето да сум му давала чоколада, и сега не сака ништо да јаде си мачам маки со него,:cautious: авторитет немам, си праи шо сака, ај ваљда фаза му е да се надеваме.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.363
Поени од реакции
13.281
Епа ако ја не му дадам оди кај татко му се дере чоколадна банана сакам! и татко му одма му дава се шо сака,:mad: ако го слушне да вика одма трча.во кујна..да не сум го малтретирала детето да сум му давала чоколада, и сега не сака ништо да јаде си мачам маки со него,:cautious: авторитет немам, си праи шо сака, ај ваљда фаза му е да се надеваме.
Порано татковците поинакви чоколадни банани даваа, па трчанката ќе се врати кај мајкаму.

Не ќотек, ама може барем малце да му се свика да се знае кој е авторитет. Уште од мало да се навикнува на реалниот живот дека не може да добива се што ќе посака.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.892
Поени од реакции
25.212
Ќе фатиш ќе го зауздаш маж ти малку.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.623
Ce si go nauciah mazh ti vo takvi priliki nanesto chokolada da mu dava da mu veli neznam jas razberi se so majka ti.
I ce si poplachi den dva i che nauchi.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Ќе фатиш ќе го зауздаш маж ти малку.
Еех да е така лесно, да беше коњ ќе го зауздав ама овој Бик се погоди, боцка со роговите :icon_lol:
Ја си го викам свекрва, дека во се се меша.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.510
Еден од најголемите проблеми со децата на денешно време е шо не добиваат воспитни по муцката. Ги познавам најлигавите деца на светот, ме мрзи да пишувам шо се прават али истурање на паста за заби и мачкање по огледало во купатило го прават само кога ги мрзи да растурат повеќе.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171
Сака да јаде тоа што не треба, чоколади, торти, колачи и чипсови и ако не му дадам вика, се дере, не тоа кога беше бебе се будеше почесто, сега си спиеме цела вечер немаме проблеми.:)
А за активно си игра нормално ко сите деца нема да го врземе.
Tatko ima li toa dete.. prisuten li e vo negoviot zivot?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Tatko ima li toa dete.. prisuten li e vo negoviot zivot?
Епа нели реков погоре дека татко му му дава тоа шо не треба да јаде, против моја волја. Не е битно, дај да се вратиме на темата пред да се избаци некоја будала да ме пцуе :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Еден од најголемите проблеми со децата на денешно време е шо не добиваат воспитни по муцката. Ги познавам најлигавите деца на светот, ме мрзи да пишувам шо се прават али истурање на паста за заби и мачкање по огледало во купатило го прават само кога ги мрзи да растурат повеќе.
Моево мачка ќечап на маса, ме чу кога ставав на компири и ќечапот се "испрди"се згази од смеа, и стално сега ме тера ќечапот да го истурам на храна:icon_lol:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.892
Поени од реакции
25.212
Еех да е така лесно, да беше коњ ќе го зауздав ама овој Бик се погоди, боцка со роговите :icon_lol:
Ја си го викам свекрва, дека во се се меша.
Остај хороскоп сега. Сака ли тој човек здраво дете или сака шеќераш за десетина години? Јас си знам што се не правам за малиот да јаде здрави работи кои не ги сака. И мојов знае да му подметне чоколадо, ама се знае ред, прво мора да се јаде. Ќе викнеш малку, има да те слушаат и двајцата затоа што се работи за здравјето на детето.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Остај хороскоп сега. Сака ли тој човек здраво дете или сака шеќераш за десетина години? Јас си знам што се не правам за малиот да јаде здрави работи кои не ги сака. И мојов знае да му подметне чоколадо, ама се знае ред, прво мора да се јаде. Ќе викнеш малку, има да те слушаат и двајцата затоа што се работи за здравјето на детето.
Да знам. Ама он по него си гледа, он јаде лапа по кило чоколадо на ден и нема шеќер, ама не се сите исто.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171
Епа нели реков погоре дека татко му му дава тоа шо не треба да јаде, против моја волја. Не е битно, дај да се вратиме на темата пред да се избаци некоја будала да ме пцуе :icon_lol:

Моево мачка ќечап на маса, ме чу кога ставав на компири и ќечапот се "испрди"се згази од смеа, и стално сега ме тера ќечапот да го истурам на храна:icon_lol:
Nema sto da te pcujat, ubavo si kazuvas.. jas vo ovaa tvojava situacija go gledam tatkoto kako kriv za odnosot na deteto..

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.468
Да знам. Ама он по него си гледа, он јаде лапа по кило чоколадо на ден и нема шеќер, ама не се сите исто.
Treba da ja vratish magijata, strasta, nishto ne prajte vaka .. kje kupish seksi obleka ovo ono i poleka kje posaka i on da ti e seksi i taka odi toa... kje ostavi shekerot kje pocne da topi mastite kje mu se digne i testosteronot i se poleka kje se slozi.... ali ti treba da pocnesh...
Samo taka so bik :D

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Treba da ja vratish magijata, strasta, nishto ne prajte vaka .. kje kupish seksi obleka ovo ono i poleka kje posaka i on da ti e seksi i taka odi toa... kje ostavi shekerot kje pocne da topi mastite kje mu se digne i testosteronot i se poleka kje se slozi.... ali ti treba da pocnesh...
Samo taka so bik :D
Абе не е бик во хороскоп,така само реков :pos: земјени знаци сме и двајцата. Мада он у подзнак е лав а доминантен е после 30 година, подзнак.

Nema sto da te pcujat, ubavo si kazuvas.. jas vo ovaa tvojava situacija go gledam tatkoto kako kriv za odnosot na deteto..
Шо е тоа е, се борам колку можам, он сака детето него да го сака повеќе најверојатно, а и мрзлив е да го смирува па ај дај му што бара и ќе се смири во секунда. Тоа е..

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.468
Абе не е бик во хороскоп,така само реков :pos: земјени знаци сме и двајцата. Мада он у подзнак е лав а доминантен е после 30 година, подзнак.

Шо е тоа е, се борам колку можам
Se isto sho napishav samo zameni bik so kojbilo :)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.892
Поени од реакции
25.212
Ама он е вол од 30 и кусур години, а ова е дете во развој на кое му треба разновидна храна. Праќај го во Германија на печалба, да си направиш рутина со детето на раат.

Kajgana Shop

На врв Bottom