Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
„Ние 20, вие 800. Ние дојдовме, а вие ?“

Вака беше.
Да, па за куп мислам утакмица беше во Скопје, ние им вративме нив "Ние од 1985, вие од 2010(ако беше таа год. не памтам најдобро), ние постоиме, а вие? Тогаш веќе беа распаднати.

Ако и малку имаше надеж за Несторгол, сепак потпиша за Славен Белупо.
Николов и Велковски се без клубови и би биле премија да дојдат, ама се ми се чини дека ништо од таа работа.

Велковски нема теорија да дојде. Николов игра класика педерски, бара клуб во странство, ние сме му последна опција. Тоа го објавија уште на почеток на преодниот рок.

Велковски нема теорија да дојде. Николов игра класика педерски, бара клуб во странство, ние сме му последна опција. Тоа го објавија уште на почеток на преодниот рок.
Како што гледам од странство, никој не покажал поголем интерес за него. Дај Боже да го потпишеме 90+ :D

Боби прв сам се понуди на Вардар, свинскиот тактизираше бараше комбо за да лапа.
У Скопје ќе остане ради мајка му тешко у странство дека ќе бега.
До сега ги одби Струга и Работнички.
Малце е нефер да се збори за дечкото се и сешто.
Боби се откажа од две плати од Самс време!

Овој Иди на поткастот рече дека многу домашни играчи од лигата ги одбиле. Не знам колку може да му се верува на зборовите, ама со оглед дека претежно странци се потпишуваат држи вода муабетот.

Утре се враќа Кимот у тим :) а пак без Најдо и Брда..
Кимот на тренинг коа дошол не распознавал лева и десна нога кои му се, ние у него се крстиме…

Да не знае човек дали да навива за победа или да се надева на кикс за што побрзо да почнат да се разјаснуваат работите околу клубот.

Мора да победиме денес, секако после идат дуели во кои нема што да бараме. Сепак Воска ни е главен конкурент за отпаѓање, така што бодовите од овој дуел вредат колку 6 бода што се вика.
По мене денес ќе тепаме 2-0, ама пак ќе биде мачење.
И со победа и со било каков друг резултат, промени мора да има...

Само Вардар кога игра може да има волку џандари, јас мислам дека цела интервентна и пола обична полиција е на градски и околу градски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom