Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ајде, ќе биде @PurplePuma
Господ дал, ти треба да "дадеш" за дете да имаш.

Врска темата, женски психијатар, сигурно знае што збори:

Првите неколку минути:
Е браво за видеово,добро објаснето зашто добрите момчиња немаат успех кај жените....

Објаснува женава дека добрите момчиња кои се истовремено, пази истовремено феминизирани, т.е не толку мажествени карактеристики имаат, е....Е тие момчиња немаат успех со жените, а тоа они секогаш си го препишуваат на нивната " финост" и доброта, наместо, значи да го препишат на нивната женственост, што е правата причина, зошто жените не ги наоѓаат привлечни, нарочито сексуално привлечни, значи не е поради нивната добрина, туку поради нивната "Немажественост"..... Арно ама на нив им е многу полесно а и понесрамно да ја посочат добротата нивна како "правата" причина за неуспехот.;)

За разлика од овие погоре опишаниве, мажите кои се супер маскулизирани а истовремено се и добри и фини, имаат најголем успех со жените.:)

Супер видео.

Господ дал, ти треба да "дадеш" за дете да имаш.

Врска темата, женски психијатар, сигурно знае што збори:

Првите неколку минути:
Ustvari se e ova primitivna neli biologija... nas ne pali da e zdrava i plodna a niv da e sposoben, mejks shit dan i moz da gi odbrani od volcite dodeka cica bebeto....
Nego pitanjeto mi e sega sapioseksualkite ko koleshkava... dali kaj niv maskularnosta se zameni so inteligencija kako orudie za prezivuvanje u civilizacijata pa mazestvenosta ne im e tolko bitna.. ni izgledot eto.. ili ipak bi trznala na zivotinjsko nivo na maskularen tipac.... dali u prvata prilika kaj sho nacitaniot kje treba da prezentira borbenost, stegnati vegji, ishendla idioti na primitiv level ona kje se razocara.... ?

inaku ne napravivme muabet za rinjuabls dali vind i solar se dovolni i podobri od nuklear... ili ideme na fuzija za nekoja godina?

Pak ne mi odgovori bre Vlade shto ima da se zamaram jas so pumata koga mozham da si biram od site lepotici na svetov?
Neli nie birame koja kje ja zhenime:mad:
Запнал Емили та Емили.... а бе земај таму путка е путка. За Емили ти треба дозвола, лиценца, банкарска гаранција, уверение за имотна состојба, осигурување, тест за интегритет, уверение од казнана евиденција, извод од родени, лекарско, програма, проект, изјава дека се согласуваш и други да ја кецаат.... а за Пумата ти треба само изјава под морална одговорност дека ја сакаш и дека нема да живеете со мајка ти. Емили ти е без гаранција а Пумата иде со гаранција дека нема да те вара додека не ти роди две деца. Размисли.

Ајде ајде, ќе биде @PurplePuma

Е браво за видеово,добро објаснето зашто добрите момчиња немаат успех кај жените....

Објаснува женава дека добрите момчиња кои се истовремено, пази истовремено феминизирани, т.е не толку мажествени карактеристики имаат, е....Е тие момчиња немаат успех со жените, а тоа они секогаш си го препишуваат на нивната " финост" и доброта, наместо, значи да го препишат на нивната женственост, што е правата причина, зошто жените не ги наоѓаат привлечни, нарочито сексуално привлечни, значи не е поради нивната добрина, туку поради нивната "Немажественост"..... Арно ама на нив им е многу полесно а и понесрамно да ја посочат добротата нивна како "правата" причина за неуспехот.;)

За разлика од овие погоре опишаниве, мажите кои се супер маскулизирани а истовремено се и добри и фини, имаат најголем успех со жените.:)

Супер видео.
Znaci drugar moj taka malce feminiziran, dobar, onaka avarage bate maka macese zena da svrtit cel zivot, istiot toj od koa zede USA passport naednas od Run Forest Run stana Hugh Hefner, istiot si e I den denes feminiziran dobar samo sho zenive nekako naednas go smenaja pogledot kon nego a hejterite viket deka do pasosot bilo :toe:

Мажи-Твитерџии, бидете лоши момчиња ако сеуште немате жена и деца. :)
Ако имате, значи вие за некоја лепотица сте биле „the bad boy“
и ви дозволила да си ја продолжите крвтта низ вековите... :love:

Што ја тупете тука жените вакви, мажите онакви... ебете и бидете ебани (како ви е волја), уживајте во животот, јебала вас смртта која ве чека на крајот. :)

Znaci drugar moj taka malce feminiziran, dobar, onaka avarage bate maka macese zena da svrtit cel zivot, istiot toj od koa zede USA passport naednas od Run Forest Run stana Hugh Hefner, istiot si e I den denes feminiziran dobar samo sho zenive nekako naednas go smenaja pogledot kon nego a hejterite viket deka do pasosot bilo :toe:
Епа нека не те чуди, ловци на зелена карта ти е цел свет малтене. Кој не сака Америка да ја здувне, нема таков. Ама тоа не значи дека го свиѓаат жените, тие се од корист со него.

Епа нека не те чуди, ловци на зелена карта ти е цел свет малтене. Кој не сака Америка да ја здувне, нема таков. Ама тоа не значи дека го свиѓаат жените, тие се од корист со него.
Што кур ќе бараш у Америка?

Ne be seriozno me stai u misla...
Znachi ja mozham onaka da si biram ko lubenica koja da ja zhenam...eve kejf mi e Emily Ratajkowski da ja zhenam...vikash od mene zavisi dal kje ja zhenam?
Ja ustvari ne sum zhenet so nea deka ja ne sakam a?
So pumata horoskopot ne ni e pogoden :mad:
Најпрво ќе ја научиш песнава на памет,тоналитетот ќе го прилагодиш на твојот глас и ќе ја вежбаш извесно време за да не фалшираш кога ќе снимиш видео со пуштена матрица кое ќе и го пратиш.Кореографијата сам ќе си ја направиш ако решиш дома да снимиш а најдобра опција е да се облечеш како Принц.од кај циганите да земеш еден бел коњ и ќе направиш еден спот и со среќа во освојувањето:

не ги разбираш ти жениве, другар ти од кога зел УСА пасош, наеднаш станал лошо момче па почнал да биде атрактивен за жените.

После видеово може да се стави клуч на темава:

Најпрво ќе ја научиш песнава на памет,тоналитетот ќе го прилагодиш на твојот глас и ќе ја вежбаш извесно време за да не фалшираш кога ќе снимиш видео со пуштена матрица кое ќе и го пратиш.Кореографијата сам ќе си ја направиш ако решиш дома да снимиш а најдобра опција е да се облечеш како Принц.од кај циганите да земеш еден бел коњ и ќе направиш еден спот и со среќа во освојувањето:
Dobar si druze?
Senseito Vlade si kazha deka nie mazhite ja zhenime koja sakame, shto ima da ucham pesni koreografii spotovi da snimam kurci palci.

Eve sega chekam da mi kazhat koga kje mi ja dostavat Emily.

Dobar si druze?
Senseito Vlade si kazha deka nie mazhite ja zhenime koja sakame, shto ima da ucham pesni koreografii spotovi da snimam kurci palci.

Eve sega chekam da mi kazhat koga kje mi ja dostavat Emily.
Прво треба да те види кој си а ќе те види во спотот што доставувачите ќе и го пратат.Рибата од вода сама не доаѓа на трпеза туку прво треба да и се пушти мамец односно мрежа за да се улови.

Ustvari se e ova primitivna neli biologija... nas ne pali da e zdrava i plodna a niv da e sposoben, mejks shit dan i moz da gi odbrani od volcite dodeka cica bebeto....
Nego pitanjeto mi e sega sapioseksualkite ko koleshkava... dali kaj niv maskularnosta se zameni so inteligencija kako orudie za prezivuvanje u civilizacijata pa mazestvenosta ne im e tolko bitna.. ni izgledot eto.. ili ipak bi trznala na zivotinjsko nivo na maskularen tipac.... dali u prvata prilika kaj sho nacitaniot kje treba da prezentira borbenost, stegnati vegji, ishendla idioti na primitiv level ona kje se razocara.... ?

inaku ne napravivme muabet za rinjuabls dali vind i solar se dovolni i podobri od nuklear... ili ideme na fuzija za nekoja godina?
Јас можам за себе да кажам, сега не сум сите жени и не се однесува на сите. Нема нешто појако од интелигенција. Не знам во која прилика треба да хендла идиоти, искрено што и да каже некој вербално, многу ми е очајно "мојот" прв да удри. Не што ми е очајно, сериозен проблем би имала со истото.
Логично секој ќе се брани ако е физички нападнат, но прв да нападне, без разлика колку е испровоциран, за мене е слабост.
Тоа не значи дека сакам феминизирани мажи, туку мажи на кои свеста им е главно орудие.
Пак, како некоја што веќе некое време хендла сама разни ситуации и со разни лудаци сум се сретнала, не сум имала прилика ни потреба за физичка заштита во ниту еден момент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom