Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
22 август 2022
Мислења
524
Поени од реакции
1.741
Оставам на вашата бујна фантазија.
До свадбата секако, тогаш ќе споделам со скриени лица фотографии од религиозната венчавка со "арапинот" што е сигурно побел од сите мудреци погоре што пљукаат астрологија а изиграваат дедо Ванѓе за животи на луѓе шо не ги ни знаат. Може? Или не мора, ве молам стајте ме во листата на фантомски промашаи што ве прават да се осеќате поубо во врска со самите себе си и вашите животи. Пак ве мислам, бре што сум добродушна. Не е фејсбук, форум е , откривам толку колку што сакам. Грузиец е. Ама ве молам мислете дека е арапина.Е да, они не се многу бели. Ајде сречен ден.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Оставам на вашата бујна фантазија.
До свадбата секако, тогаш ќе споделам со скриени лица фотографии од религиозната венчавка со "арапинот". Може? Или не мора, ве молам стајте ме во листата на фантомски промашаи што ве прават да се осеќате поубо во врска со самите себе си . Пак ве мислам, бре што сум добродушна.
Три пати смени мислење, прво на служба и црква , за на крај у трета верзија да тргнеш и служба и црква па пишеш дека немаш фобија према други вери. :pos:

Член од
22 август 2022
Мислења
524
Поени од реакции
1.741
Три пати смени мислење, прво на служба и црква , за на крај у трета верзија да тргнеш и служба и црква па пишеш дека немаш фобија према други вери. :pos:
Не сакав детали, остаив празник како доволна информација. Но, поласкана сум што следиш. Ајде доста сеа, имам работа утре пак. :pipi:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Не сакав детали, остаив празник како доволна информација. Но, поласкана сум што следиш. Ајде доста сеа, имам работа утре пак. :pipi:
Не си ласкај многу, си пишува кога некој уредува мислење.Напротив со секое мислење се повеќе детали вметнуваше и приказната стануваше поголема. :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.736
Поени од реакции
22.992
ohridska ili grcka? :pos:
Автоматски споено мислење:

zaebava vlade tebe na planinarenje a on u grcka sheta po plazite tamu
Ne be bez majtap, stvarno farbam doma i mozam da recam deka ne mi e bas vo top 1000 raboti so sakam da gi pravam.
P.s Ohridska plaza ni jas ni dete moe. Pu pu skraja da e.

Член од
22 август 2022
Мислења
524
Поени од реакции
1.741
Не си ласкај многу, си пишува кога некој уредува мислење.Напротив со секое мислење се повеќе детали вметнуваше и приказната стануваше поголема. :D
Нејсе, величество. Како теби паше , ти осеќај се во право и голем, мене ми е наредена. Не паѓам на провокации колку сакам толку ќе кажам. Баш би сакала и 2та да сме во Мк кога ќе има собиранка , ќе ве упознаеме ако треба па ваквиве епитети ќе му ги кажете на енглески. Биди поздравен. Сеа ќе му барам да ми купи Дајсон не сум знаела дека е хабибти у пм , бединуваме без веза.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Нејсе, величество. Како теби паше , ти осеќај се во право и голем, мене ми е наредена. Биди поздравен.
Убаво за тебе, но пак не одоговори на првичното прашање.:kafence:

Едит- И пак го промени и продужи мислењето, обично прашање сфаќаш како провокација, што има лошо во прашањето што народност е некој/а...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.292
Поени од реакции
24.404
Ne be bez majtap, stvarno farbam doma i mozam da recam deka ne mi e bas vo top 1000 raboti so sakam da gi pravam.
P.s Ohridska plaza ni jas ni dete moe. Pu pu skraja da e.
ahhh jas te sfativ boja od plaza nekade :icon_mrgr:

@Ocajna eve ti em domakin, em selsko/planinsko dete, taman za tebe... e sega mavrovo ne veruvam deka ke prifati si ima on selo svoje lepshe od pariza ;)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.884
Поени од реакции
25.156
Од гинеколози во една од најразвиената земји во светот.
  • "Напредната возраст за мајчинство и неповолен исход на бременоста" (2005) – Студија објавена во списанието Obstetrics & Gynecology ги разгледува ризиците поврзани со напредната возраст за мајчинство, често користејќи ја возраста од 35 години како праг.
  • "Возраст на мајката и ризик од мртвороденче: Систематски преглед" (2007) – Оваа студија во CMAJ (Canadian Medical Association Journal) ги разгледува ризиците поврзани со возраста на мајката, често користејќи ја возраста од 35 години како значајна марка.
  • "Исход на бременост кај жени на возраст од 35 години и постари" (2006) – Објавено во Journal of Obstetrics and Gynaecology Canada, овој труд ги испитува исходите на бременоста кај жени над 35 години и често се однесува на нив како на жени со "напредната возраст за мајчинство".
Да на 30 е касно ако немаш ни дечко. Кога ќе го запознаеш, кога ќе влезиш во врска, кога во брак, кога за деца. Ако не можеш да го следиш овој циклус на развој, не мора. Да, Христијански реторики, како на пример сакам да знам дека и јас и жена ми ги имаме истите морални вредности пред да го посветам цел живот со неа, и таа со мене.
Дали си свесен како делуваш некому со изјави од оваков тип? Сериозно, размислуваш ли за последиците на твоите зборови упатени кон некого, макар и онлајн?

Јас немав 35, имав 32. Еден ден додека возев точак, си го направив истиот муабет што ти ѝ го правиш на Пумата, „кога ќе фаќаш дечко, кога ќе раѓаш, време нема, не летај во облаци и помири се со фактот дека деца нема да имаш во овој живот“. Си се исплакав и се помирив. По некој месец, дојде еден убав, згоден момак, ми сврте два филма, ме вивна во облаци, за брзо време се вселивме заедно и после некое време и дете си направивме.
Никогаш не знаеш што ти носи животот, така да не осудувај предвреме и ако не можеш да помогнеш некому, барем не му одмагај. Кажувал мислење он... Понекогаш е помудро да си поќутиш.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.292
Поени од реакции
24.404
Битно тебе да ти е убаво. Батали ги овие клошариве. (y)
zosto klosari, fer prasanje bese.

fer odgovor isto, si kaza sto sakase da kaze... @JBTgirl tolku pati ima pishano na forumot za kolku e zalubena nemase nisto loso vo prasanjeto. kako i da e so sreka neka ti e, uzivajte u londonistan, bas milo mi e, mnogu posrekno deluvas nego porano koga pisuvase za komsikite :icon_mrgr:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.763
Поени од реакции
2.894
ahhh jas te sfativ boja od plaza nekade :icon_mrgr:

@Ocajna eve ti em domakin, em selsko/planinsko dete, taman za tebe... e sega mavrovo ne veruvam deka ke prifati si ima on selo svoje lepshe od pariza ;)
Е јас реков Маврово, не некое село, поточно Маврови анови, инаку Владе си кажа дека нејкел туѓи деца. Одкај сега праиш вакви комбинации.

Kajgana Shop

На врв Bottom