Иако некому чудно ќе звучи, ама повеќе секс знае да значи уште повеќе секс. Има флешбеци и слично. Тоа што имаат секој ден секс може да биде причина за мастурбација, а секако може да е и незадоволство.Вие може имате секс скоро секој ден, ти свршуваш, а она?
У право си, колку повеќе толку подобро, и не мора да е со пенетрација, може со стимулација на брадавици, и да се разбереме жените можат да имаат повеќе од еден оргазам во тек на еден секс.Иако некому чудно ќе звучи, ама повеќе секс знае да значи уште повеќе секс. Има флешбеци и слично. Тоа што имаат секој ден секс може да биде причина за мастурбација, а секако може да е и незадоволство.
Da svrsuva sekogas, mn retko da se desi da ne svrsi….Вие може имате секс скоро секој ден, ти свршуваш, а она?
Продолжи повеќе пати, можеш орално или со прсти, нејзе и требаат сигурно повеќе оргазми, или ако не можеш оставија нека мастубира, не ти е turn on да ја гледаш?Da svrsuva sekogas, mn retko da se desi da ne svrsi….
Ако не помага вибратор, дилдо да викне црнец ?Што си замислен, па по форуми да те реметат, седни си напрај си муабет со неа, за добар секс си треба добра комуникација со партнер, шо сака шо нејќе неисполнети фетиши итн. Ако нешто не правиш ко шо треба и да речеме она знае дека не можеш/нејќеш, и мастурбација и помага, нишо, изненади ја со некое дилдо/вибратор, немојте да сте толку сексуално конзервативни. Во крајна сметна среќна жена среќен живот, ко што викаат Америте. Се е ок додека не ја фатиш со друг, тогаш веќе драмата и бељата се вистински, ти сега немаш проблем, ама сам си го отвараш.
За мене нема поголем трн он од тоа да гледам девојка или жена како мастурбира.Продолжи повеќе пати, можеш орално или со прсти, нејзе и требаат сигурно повеќе оргазми, или ако не можеш оставија нека мастубира, не ти е turn on да ја гледаш?
Порн.. ако ска шо и да е, just to keep your balls emptyАко не помага вибратор, дилдо да викне црнец ?
Автоматски споено мислење:
За мене нема поголем трн он од тоа да гледам девојка или жена како мастурбира.
Особено туѓа.
Pobozni da ne ste?Zdr luge,pred edna nedela ja vidov zenami kako masturbira…i Sega sum malku zamislen zosto toa?
nie sme 10 godini vo brak i Imame seks skoro sekoj den!
Ve molam bez zafrkancii! Fala
А како знаеш дека свршува?Da svrsuva sekogas, mn retko da se desi da ne svrsi….
Иииии....ја виде и...како реагираше ти баш не занима. Сигурно со рацете во џеб не стоеше или пак да не му ја кидна ти!?Zdr luge,pred edna nedela ja vidov zenami kako masturbira…i Sega sum malku zamislen zosto toa?
nie sme 10 godini vo brak i Imame seks skoro sekoj den!
Ve molam bez zafrkancii! Fala
Каков порн you dirty mind. Научна опсервација се вика тоа.Порн.. ако ска шо и да е, just to keep your balls empty
Јас не гледам ништо лошо у мастурбација, само шо е оќ коа мажи го прават тоа, а за жени одма нешто и фали, нимфо..Мислам дека вистинскиот проблем тука е недостатокот на комуникација, фактот што ти очигледно не можеш да разговараш со неа зошто го прави тоа, дали нешто и недостасува, или сака некаква промена. Било што човече, тебе полесно ти е да пишеш на кајгана и да се прашуваш што не е во ред со вашиот сексуален живот, отколку да седнеш и да разговараш со жена ти.