Фудбалски/трансфер дискусии

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
753
Поени од реакции
1.911
Најскапата жирафа на свет.
Овој мора да е растен од мајка му со прстени околу врат.

Прегледај го приврзокот 427218

Прегледај го приврзокот 427217
Uste edwn wunderkind od 2006 roden 1984.
Kako bese onoj mal crn topuk od inter so bese 18 godini a izgledase kako tatko mu ?
Ebes mu mater , ili laznjak dokumenti , ili so nemat za jadenje i voda za pienje gi podmladuva ...... Mislam ke da vtoroto , ja dtavam zena mi na tremerenje narednite 3 meseci , ko mengele so vikal : ljubam da ekspirementiram

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.201
Uste edwn wunderkind od 2006 roden 1984.
Kako bese onoj mal crn topuk od inter so bese 18 godini a izgledase kako tatko mu ?
Ebes mu mater , ili laznjak dokumenti , ili so nemat za jadenje i voda za pienje gi podmladuva ...... Mislam ke da vtoroto , ja dtavam zena mi na tremerenje narednite 3 meseci , ko mengele so vikal : ljubam da ekspirementiram
Ако добро сфатив ќе и скратиш на минимум 3 месеци вода и храна на жена ти за да изгледа помладо?

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
753
Поени од реакции
1.911
Ако добро сфатив ќе и скратиш на минимум 3 месеци вода и храна на жена ти за да изгледа помладо?
Jok, ja treniram za da potpise za celzi ;)
Takava tipa sobiraat, mada mislam tri meseci malku ke da se za na Celzi standardot, ama hope dies last

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.579
Поени од реакции
22.525
колку замараше дебилов за играчов

Пишав и кај нас во фан клубот, т.е. неколку пати сезонава. Многу сомнителна приказна, во режија на Романо се разбира.
Уште лани летото кога напиша 493874 постови за 19-годишен играч кој Барселона го потпишала од факинг НК Кустошија од хрватска втора или трета лига, одма знаев дека смрди нешто.
Пред некој месец дебитираше и за репрезентацијата (Сенегал) и даде гол на дебито. Фабрицио свршуваше по твитер, а Лапорта триеше раце дека ќе закрпи некоја дупка.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274

Еве го овој шо беше пред трансфер во Челзи.
Потпишал за Порто.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Без гајле биди. Ќе закачи сега 10 гола во Порто и Челзи ќе го купи за 100 милиони
Добар дил е за Атлетико, ако се покажи дека стварно го бива ќе си инкасираат 65 милиони од играчот, ако флопни ќе бидат ќар 9 милиони евра бидејќи го купија 6 милиони.

Атлетико моментално има проблем со платите, затоа не можат да регистрираат нови играчи како Ханчко.
Ќе закрпат со Ленгле кој ќе мора да ја намали платата.
Ако се повреди Норманд одбраната ќе ни биди Витсел-Азпи-Ленглет, и сто Хулијановци нема да не оправат во такво сценарио.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Ленгле има 6 милиони плата. 4 од Атлетико и 2 од Барса сезонава.
Господе Боже....

П.С.

Barça forced Gündoğan to leave to be able to register Olmo. Gündoğan left, made his re-debut for Manchester City but Olmo is still left without being registered and unable to play..
:D :D :D

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Господе Боже....

П.С.

Barça forced Gündoğan to leave to be able to register Olmo. Gündoğan left, made his re-debut for Manchester City but Olmo is still left without being registered and unable to play..
Кога ќе се официјализираат Ленгле, Роке и Фаје тогаш ќе можи Олмо да се регистрира.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Господе Боже....

П.С.

Какви ѓупци, со опроштење

Kajgana Shop

На врв Bottom