E
enzo8
Гостин
Мене искрено ми се свиѓа како функционира Мареска, диркетно и без тинтрање. Потегов со Стерлинг и Чилвел им дава до знаење на цел клуб дека колку и да имате долги договори, ако не напредувате и непокажувате ништо, ќе летате, без разлика на име. Ова е за респект и ми се свиѓа што очигледно има подршка од клубот за истото. Стерлинг е најплатен играч во клубот, со што заслужи, со ништо.
Чилвел е исто меѓу најплатени и се шлепа на сезона ипол одиграна на ниво и што е Енглез, неможе да врзе 5 утакмици без повреда.
Само нека продолжат вака, ова треба да се последни сезони и на Џејмс ако не се среди со повреде и изигра минимум 30 утакмици во сите натпреварувања, Мудрик и Мадуеке, без дилема. Па тука би ги ставил и Бадиашил/Дисаси. Ако нема прогрес, прешкртај.
Чилвел е исто меѓу најплатени и се шлепа на сезона ипол одиграна на ниво и што е Енглез, неможе да врзе 5 утакмици без повреда.
Само нека продолжат вака, ова треба да се последни сезони и на Џејмс ако не се среди со повреде и изигра минимум 30 утакмици во сите натпреварувања, Мудрик и Мадуеке, без дилема. Па тука би ги ставил и Бадиашил/Дисаси. Ако нема прогрес, прешкртај.