- Член од
- 12 август 2024
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 155
На форумов до сега едно 20 поста само твои ќе имаше, и ќе му бараше цитати на андеркавер за истата тематика.
На форумов до сега едно 20 поста само твои ќе имаше, и ќе му бараше цитати на андеркавер за истата тематика.
Па зашо тогаш го бранеше кога самиот Новак призна дека свесно шетал заразен од Ковид меѓу дечиња?Немаше да пишувам, допинг е допинг, нарочито ако излезеше со такво бизарно објаснување
Е ова гарант ќе го напраев и уз пат гроб ќе му ебев за секое негово замарање за допингувањето на Надал. Иначе шала на страна се знае, користиш свесно недозволени супстанци = крив си и чао пријатно.и ќе му бараше цитати на андеркавер за истата тематика
Епа тоа е проблемот. Ги изебале еднаш со суспензии за допинг другите тенисери и ова за нив е како да им се навраќаат на уште една тура. Пошто Синер убаво им објаснил таму на комисијата. А сигурно и другите тенисери можеле вака убаво да објаснат, само не биле сослушани. Чуден е само моментот што се преќутува пет месеци сето ова.Не го бранам бе брат, грешно си ме разбрал. Го пишав тоа што го прочитав, му нашле билионити дел од таа супстанца во урина и ваљда затоа ја прифатиле жалбата. Ете Урко вика немало врска со грамажа или количина, или си допингуван или не си, искрено не знам дали ова е така, јас лично мислам не. Зашо знам дека постојат сусптанци кои се дозволени да се земаат во одредени количини, се над таа пропишана количина спаѓа во допинг и спортистот може да го јаде за тоа. Не знам, нека каже некој поупатен во ова како идат овие работи, зашо веќе почнаа да рипаат сите, нормално највеќе оние кои се испоказнети за слични ситуации.
туку со истата рака го масирал и Синер
Затоа пак ќе кажам, треба да се знаат правилата и условите на антидопинг агенцијата. Ако е нешто со количина, грамови, милилитри и слично, тогаш тие што се веќе казнети и фатени со количини над дозволеното не треба многу многу да серат затоа што голем дел се криви. Глеј, ако мене ме прашуваш овие изговорите откако некого ќе фатат за допинг ми се смешни и комични, од типот еј не знаев, еј апчињата на жена ми ги земав, во месото имало недозволена супстанца итн итн, така да ова што вика Урко е во најмала рака сомнително, особено изговорот со масерот и кремата (ЛОЛ), али ајде ќе видиме што ќе биде.Епа тоа е проблемот. Ги изебале еднаш со суспензии за допинг другите тенисери и ова за нив е како да им се навраќаат на уште една тура. Пошто Синер убаво им објаснил таму на комисијата. А сигурно и другите тенисери можеле вака убаво да објаснат, само не биле сослушани. Чуден е само моментот што се преќутува пет месеци сето ова.
Никад не признал дека свесно шетал меѓу дечиња, ама тоа е приказната во која ти и покрај сите јавно достапни информации, сеуште веруваш, дека баш он јавно ова го признал, јас Новак, отидов кај едни пелиштари и им ебав матер, заразив точно 0 од нив, намерно.Па зашо тогаш го бранеше кога самиот Новак призна дека свесно шетал заразен од Ковид меѓу дечиња?
Автоматски споено мислење:
Е ова гарант ќе го напраев и уз пат гроб ќе му ебев за секое негово замарање за допингувањето на Надал. Иначе шала на страна се знае, користиш свесно недозволени супстанци = крив си и чао пријатно.
Не ок моја грешка, за интервјуто за Лекип беше кај што кажа дека знаел за Ковидот ама почитувал мерки, освен за фотосесијата.Никад не признал дека свесно шетал меѓу дечиња, ама тоа е приказната во која ти и покрај сите јавно достапни информации, сеуште веруваш, дека баш он јавно ова го признал, јас Новак, отидов кај едни пелиштари и им ебав матер, заразив точно 0 од нив, намерно.
Paoletti tested positive after petting her pet chihuahua who had been administered clostebol spray by her mother to heal a wound.
Од кај знаеш?Абе кај допинг нема биљонити небиљонити дел, батали ти тоа, или си допингуван или не си, не се мери тоа у грамажа.
Од 2019 до 2023, 38 спортисти од Италија биле позитивни на истата супстанца.Кој има време нека ја прочита статијава за користење на анаболиков, напишана е пред ова со Синер како последниве 5 години е популарна во Италија и прочитајте го правдањето на младата тенисерка шо ја фатиле:
Да ама немаат пардон и толеранција за вакви работи они, казните им се ригорозни, сеа имаш 18 месеци, имаш и 4 години ко Халеп. Не дека суспендираат за мала грамажа на две недели. Нарочито после низата големи допинг светски скандали, и она со русите на времето и ред други. Немаат никаков пардон веќе, ама во случајов многу лабави, прв ваков случај искрено да начекам, лабаво вака да го наредат па уште и да кријат со месеци.Од кај знаеш?
Технички да, или си или не си. Ама у пракса не е баш така, исто ли е да испиеш едно литро допинг и една капка? Што поише ќе придонесе на твоето тело да работи надреално?
Секогаш се забегува у погрешна насока а да беше овој како ќе беше муабети.
Факт е дека за секој различно се гледа и до сега е сто пати докажано за било кој спорт и секогаш имало привилигирани.
Мене ме интересира најмногу зошто толку време се криело ова и зошто се сега објавува или некој случајно има откриено.
И тоа дека е многу мал дел пронајден за разлика од Халеп има официјално ило претпоставувате вие ?