Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
некој бараше датуми на одигрување на баражите од Серие Б:

Playoff:

Andata domenica 7 giugno: Empoli-Brescia ore 19, Grosseto-Livorno ore 21
Ritorno giovedi' 11 giugno: Livorno-Grosseto ore 19, Brescia-Empoli ore 21.
Finale andata domenica 14 giugno ore 21
Finale ritorno sabato 20 giugno ore 21

Playout:

Andata sabato 6 giugno: Ancona-Rimini ore 19
Ritorno sabato 13 giugno: Rimini-Ancona ore 21

Не сум знаел дека братот на Франко Барези е во стручниот штаб на Интер
340x.jpg
fran4.jpg

Не сум знаел дека братот на Франко Барези е во стручниот штаб на Интер
340x.jpg
fran4.jpg

Што мислиш кој е најзаслужен за најлошите трансфери што интер ги има направено =) ? :baeh::baeh::baeh: (морав)

Што мислиш кој е најзаслужен за најлошите трансфери што интер ги има направено =) ? :baeh::baeh::baeh: (морав)

Деко, Барези немал везе со трансфер политка во Интер и немал никогаш големо влијание околу тоа, ако погрешно сум те сфатил, кажи :)

Абе па нели помошник тренер е? Или има друга функција?
Прееска дознав дека биле браќа али овие ептен спротиставени :)

Абе па нели помошник тренер е? Или има друга функција?
Прееска дознав дека биле браќа али овие ептен спротиставени :)
Помошник тренер е, знам Мурињо уште пред да биде поставен за тренер на Интер, инсистирал Џусепе Бареси да биде негов асистент, претходно беше одговорен за младите категории во Интер .

ее добро де шо е чудно овде, Ѓери и Фил, Пипо и Симоне, Фабио и Паоло Канаваро. Дадо и Шако Полумента :).
Секоја фамилија си има по еден звер и еден што се крие пред гости и се сака ради реда:) .

Паоло Канаваро
Коа више го спомна... некој сака да ги замени Милан :raz:
Стара дама старо купује :icon_lol:... Милан колку и да има стари играчи во тимот никогаш не купиле играч над 35 години, они се туе со години:)

Да му посакам добредојде повторно во Италија т.е. во старата... СТАРАТА ДАМА :helou:

Стара дама старо купује :icon_lol:... Милан колку и да има стари играчи во тимот никогаш не купиле играч над 35 години, они се туе со години:)

Да му посакам добредојде повторно во Италија т.е. во старата... СТАРАТА ДАМА :helou:

ма не се проблем години ја би прошол преку тоа, па и преку “предавството’’ најозбилно ако е за таков играч. Гледав Реал пар утакмици при крај и на здрава свест и чист разум кажувам дека можам најкомотно да му влезам и да го дриблам како мало дете!!! ПОИМА НЕМА!!! Не знам кај им е паметот.

Коа више го спомна... некој сака да ги замени Милан :raz:

Да да ние земавме играч над 35 години.Почекајте еве сеа Фиго ќе иде за Америка па земете го на позајмица:smir:Заедно со Фавали ќе имате супер бочни млади и надежни играчи

ма не се проблем години ја би прошол преку тоа, па и преку “предавството’’ најозбилно ако е за таков играч. Гледав Реал пар утакмици при крај и на здрава свест и чист разум кажувам дека ако можам најкомотно да му влезам и да го дриблам како мало дете!!! ПОИМА НЕМА!!! Не знам кај им е паметот.
Тоа со годините намерно го спомнав дека некои фанови на јуве се праеа паметни цело време... пишуваа Милан купуел стари играчи а еве дојде време они земаа играч од 36 години.
Инаку и мене не ми се проблем годините се додека игра супер, пример Малдини според мене би можел да изигра уште една сезона иако има над 40 години, едноставно е неверојатен за тие години... но не се сите како него, Канаваро :icon_lol:
Џабе има златна топка Канаваро коа може да иде на часови кај Малдини :toe:

Да да ние земавме играч над 35 години.Почекајте еве сеа Фиго ќе иде за Америка па земете го на позајмица:smir:Заедно со Фавали ќе имате супер бочни млади и надежни играчи
Ти пишав... Милан не зема над 35 години, тие што се во Милан се од помлади години.

ма не се проблем години ја би прошол преку тоа, па и преку 1“предавството’’ најозбилно ако е за таков играч. 2.Гледав Реал пар утакмици при крај и на здрава свест и чист разум кажувам дека можам најкомотно да му влезам и да го дриблам како мало дете!!! ПОИМА НЕМА!!! Не знам кај им е паметот.
1. Канаваро беше вториот играч после Дел Пиеро што изјави дека ќе остани во Јувентус..Кога испадна Јуве во Сериа Б, од Реал за 33 годишниот Канаваро стигна понуда од 10 милиони фунти од Реал Мадрид, и Јувентус беше тимот што го продаде Канаваро, бидејќи се наоѓаа пред сериозни финансиски губитоци, и беа приморани да продаваат играчи..(Канаваро и Турам беа продадени без тоа тие да го побараат, а сите други плачеа за продавање)
2. Ти препорачувам да ги гледаш и настапите на Канаваро за Италијанската репрезентација, и верувај дека ќе видиш дека оној Канаваро од Реал, нема ни К од тој Канаваро во Италијанската репрезентација, и тој во Јуве иди по совет на Липи..

(Канаваро и Турам беа продадени без тоа тие да го побараат, а сите други плачеа за продавање)
Се мислам дека имам читано дека и Замброта е така продаден како Канаваро и Турам, не дека он побарал да си замине од Јувентус... :raz:
Мислам дека беше тоа во интервју сезонава пред натпревар против Јуве.

Се мислам дека имам читано дека и Замброта е така продаден како Канаваро и Турам, не дека он побарал да си замине од Јувентус... :raz:
Мислам дека беше тоа во интервју сезонава пред натпревар против Јуве.

Не не Замброта и даде до знаење на управата дека сака да го напушти Јувентус(да му ебам педерот!)

Брат, факт е дека разликата во просек меѓу Јуве и Милан е за 0.3-0.6 години:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom