- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 2.288
- Поени од реакции
- 6.195
Генералче, дека не го осудија за миљардите, затоа ги сменивме. Така иде тоа, поинаку незнам и неможам. Да ти глумам тука ќосе ко што глумевте сите кога се кршеше работата па ве снема од светов ни еден протест за името, и тоа неможам.Во кое огледало бе Локи?
Груевски и такви ко него требаше да бидат судени за криминали и за милјарди изнесени од МКД, не за Мерцедесот (мижи асан да ти баам слатките) и други договорено зделки.
Во кое огледало се гледаш ти на сабајле?
Шо му кажваш на син ти ко ќе те прашва зошто едно мочано чанте за моливи и режало кошта 800 денари? То шо нема учебници?
Види сине, има еден чичко Германија пребега, тој е крив. Така му објаснуваш?
Сигурно исто ќе му го објасниш, од историска гледна точка, твоето учество во буткањето на режимот со пенкало и носењето на копитото од Муртино за да не направи сите Северџани (заедно со тебе). Тркало до тркало, толку сте биле „далекувиди“.
Сигурно и за оваа војна истото го поимате со Димитрије и сличните, хиихиии хахахаха шо се дешава, леле шо убаво Русија губии хихихих хахахах, па после ќе одиш во маркет да плачиш на цените.
Финска во НАТО примена беше во 2004, во 2014 или сега непосредно?
Дефлектираш, како и вообичано и после плачки по дијаспората, по комшиите, по албанците, по цацко.
Погледај се еднаш во огледало и прашај се, а кој кур јас направив и правам.
Знам дека е тешко ама јбг понекогаш мора и ко возрасни да се понашате.
Си работам своја работа најбоље што можам у ситуацијата и хендлам супер. Не си ми ти крив за ништо, ни па било кој друг. Незнам од кај тој комплекс го имате дека некој вас за нешто ве криви или па сте многу битни. Ни па ми е битно дали некој драпајкур ме вика северџан меверџан, абе апсолутно не те ставам на дневен ред. Толку по тоа прашање.
Цените у светов се тие што се, та била војнава или не, мене квалитетот на живот не ми е паднат фала богу и немам потреба да емигрирам за тоа. Вие сте тие што плачете и барате кривци цело време, те за цените, те за името, те за државата, те за вашиот живот.