Фан Клуб: Вардар

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Во првото полувреме преку Шаркоски одеа сите напади, вреди и тој да се спомени.
Солиден беше и канте се гледа дека дефанзивна брка работа. Што поскоро враќање на Најдо и Брда со кои би имале топ задна линија заедно со Ќосиќ и Џуриќ.
Според мене подобро е да се оди со тројка од позади како денес.
Да, точно, него го заборавив, добар беше иако една многу солидна акција ја упропасти што чекаше многу за да ја уфрли у петерец, беше солиден… Дошев и Костов што влезе последен истрчаа доста добро на крај, покриваа и назад многу, мислам дека се подобра опција од Цветков сега за сега…. и да не го заборавиме Омерагиќ, во прво полувреме 2,3 ситуации дечкото како намерно да влага у лоша позиција за да не добие топка, ситуација кај што секој дури и подпросечен играч би влегол и би трчал во празно накај 16-сетник, тој во скроз обратен правец трча, невиден дибидус…

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Зошто никој не го спомнува пеналот што не ни го досудија? Да имаш асална управа ова треба топ тема да биде и лошата арбитража што ја добива Вардар со години.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.196
Поени од реакции
2.195
Омерагиќ не е вреден ни за коментар. дечкото нема појма ни што е фудбал како поим. не ја разбира ни играта. и у ракомет да го ставиш и на одбојка нема да му прави разлика.

Член од
26 февруари 2011
Мислења
190
Поени од реакции
702
Кој си знае, си знае :D

Очобол за гледање. Победивме, ама со играта избркавме 90% од околу 7-8000 гледачи што имаше на Градски.

Канте го испцув за таа првата што ја зарогачи, ама после беше најдобар поединец. Не знае батето да игра со топка, ама има големи штаки и доста топки пресече. И доста истрча.
Дефанзивно одигравме добро или поточно они беа очобол. Среќа Гача што ја одбрани таа на крај на прво, инаку ќе изгубевме.

Во второ едвај одеа двете екипи. Се знаеше дека гол само од прекин може да падне.
Слабо го пратев фудбалот, би сакал да чујам кој остави позитивен впечаток според вас.
Кореецот не беше ни на клупа, се надевам е избркан и ќе се донесе асално крило.
А као демек тие што дошле очекуваат дека ќе видат допадлива игра од Вардар? Па 90 % од нив се прилично свесни за нивото на фудбалот кај нас и верувај тоа е најмалата причина ради која се потегнале на стадион...

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.263
И што ако изиграле лошо?
Ако не па кој го врти Вардар, не идеме више на стадион чим така. Многу гледање фудбал на ТВ не е на арно.
Автоматски споено мислење:

Омерагиќ не е вреден ни за коментар. дечкото нема појма ни што е фудбал како поим. не ја разбира ни играта. и у ракомет да го ставиш и на одбојка нема да му прави разлика.
Дечкото е залутан.

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
site stranski zasiluvanja se pogodeni dogmo broj eden deneska ke go bidna i koreecot samo trpenie cosic gazenje do daska zakaric mozok dzibril i minimalna topka da dobie sho se vika si e siguren golgeter. Nego onoj njukastls kako i da se vika sho naviva za pobeda neka se javi tuka na glavna kasa ke ne tresel palister ahahah ah be pelagonijo sho doceka

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
За Македонски стандарди по мене доста динамичен фудбал.
Прво полувреме ги исцепивме, ама они ја имаа најдобрата шанса.
Во второ многу подобро тргнаа битолчани, имаа иницијатива шанси ама на крај ги преебавме најслаткото.
Се на се доста интересен фудбал со оглед на нашите стандарди, задоволен сум од 2цата цигани доста добро изиграа. Канте е далеку од лош играч, еден куп топки освои и изнесе према напред. Освен Омерагич кој беше тотално залутан на терен сите други преодна оцена.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.558
Поени од реакции
6.214
Зошто никој не го спомнува пеналот што не ни го досудија? Да имаш асална управа ова треба топ тема да биде и лошата арбитража што ја добива Вардар со години.
Кај имаше пенал бе ?
Која ситуација да ми не знати ?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Ne znam koj bese odgovoren za vratite na jug, ama seriozno nekoj kje zagine u takvi guzvi. Edna vrata otvorena na iskacanje, 5000 lugje pola saat da se praznat. Jezivo
Автоматски споено мислење:

Кај имаше пенал бе ?
Prvo poluvreme mi se cini, cist sut u raka bese. Ama pa apla bea kjori sudiite u dvete nasoki.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.919
Поени од реакции
73.290
Кај имаше пенал бе ?
Сомнителна ситуација, голманот ви исплива, некој од нашите шутна на празен гол и погоди ваш дефанзивец. Од запад личеше на чиста рака, ама судијата одма одмавне и рече дека го погодила мешу рамото и градите.
На снимкава од километарска камера, ниту ја не можам да се уверам дали е пенал или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom