Ќе ја има на спорт клуб 9Дали е прекинат договорот со спортклуб за пренос на домашните натпревари?
Ќе ја има на спорт клуб 9Дали е прекинат договорот со спортклуб за пренос на домашните натпревари?
екипа ќе има ли пренос?
Ја сум у Англија веќе 3месеци, пратете линк и некоја фотка и видео ме тепа адреналин а не можам ништо да видам..
Mizerijaабе прекина преносот само нервози
Кој си знае, си знаеГи гледав и двете утакмици во прво коло.
Дуел на ќориот и слепиот. Две од четитите најслаби екипи во лигава, заедно со Воска и Беса (барем додека сме без Најдо и Брда).
Ќе биде мачење, ама очекувам да добиеме со некој ќор гол и резултат 1-0.
Двете екипи се напаѓачки безидејни. Крила очобол, непостоечки.
По мене, поради домашниот терен, треба да сме благи фаворити, иако пак ќе кажам, зависи кои играчи се на располагање.
Гача (одбраната што ја спомна), Ќосиќ (најдобар денес според мене) Дианеси, Закариќ и донекаде Панта беа на некое какво такво ниво, али во глобала невиден очобол, добро е што победивме зошто ќе беше кнап да тргневме со два пораза…Кој си знае, си знае
Очобол за гледање. Победивме, ама со играта избркавме 90% од околу 7-8000 гледачи што имаше на Градски.
Канте го испцув за таа првата што ја зарогачи, ама после беше најдобар поединец. Не знае батето да игра со топка, ама има големи штаки и доста топки пресече. И доста истрча.
Дефанзивно одигравме добро или поточно они беа очобол. Среќа Гача што ја одбрани таа на крај на прво, инаку ќе изгубевме.
Во второ едвај одеа двете екипи. Се знаеше дека гол само од прекин може да падне.
Слабо го пратев фудбалот, би сакал да чујам кој остави позитивен впечаток според вас.
Кореецот не беше ни на клупа, се надевам е избркан и ќе се донесе асално крило.
Во првото полувреме преку Шаркоски одеа сите напади, вреди и тој да се спомени.Гача (одбраната што ја спомна), Ќосиќ (најдобар денес според мене) Дианеси, Закариќ и донекаде Панта беа на некое какво такво ниво, али во глобала невиден очобол, добро е што победивме зошто ќе беше кнап да тргневме со два пораза…