Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
екипа ќе има ли пренос?
Ја сум у Англија веќе 3месеци, пратете линк и некоја фотка и видео ме тепа адреналин а не можам ништо да видам..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.919
Поени од реакции
73.290
Ги гледав и двете утакмици во прво коло.
Дуел на ќориот и слепиот. Две од четитите најслаби екипи во лигава, заедно со Воска и Беса (барем додека сме без Најдо и Брда).

Ќе биде мачење, ама очекувам да добиеме со некој ќор гол и резултат 1-0.
Двете екипи се напаѓачки безидејни. Крила очобол, непостоечки.
По мене, поради домашниот терен, треба да сме благи фаворити, иако пак ќе кажам, зависи кои играчи се на располагање.
Кој си знае, си знае :D

Очобол за гледање. Победивме, ама со играта избркавме 90% од околу 7-8000 гледачи што имаше на Градски.

Канте го испцув за таа првата што ја зарогачи, ама после беше најдобар поединец. Не знае батето да игра со топка, ама има големи штаки и доста топки пресече. И доста истрча.
Дефанзивно одигравме добро или поточно они беа очобол. Среќа Гача што ја одбрани таа на крај на прво, инаку ќе изгубевме.

Во второ едвај одеа двете екипи. Се знаеше дека гол само од прекин може да падне.
Слабо го пратев фудбалот, би сакал да чујам кој остави позитивен впечаток според вас.
Кореецот не беше ни на клупа, се надевам е избркан и ќе се донесе асално крило.

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Кој си знае, си знае :D

Очобол за гледање. Победивме, ама со играта избркавме 90% од околу 7-8000 гледачи што имаше на Градски.

Канте го испцув за таа првата што ја зарогачи, ама после беше најдобар поединец. Не знае батето да игра со топка, ама има големи штаки и доста топки пресече. И доста истрча.
Дефанзивно одигравме добро или поточно они беа очобол. Среќа Гача што ја одбрани таа на крај на прво, инаку ќе изгубевме.

Во второ едвај одеа двете екипи. Се знаеше дека гол само од прекин може да падне.
Слабо го пратев фудбалот, би сакал да чујам кој остави позитивен впечаток според вас.
Кореецот не беше ни на клупа, се надевам е избркан и ќе се донесе асално крило.
Гача (одбраната што ја спомна), Ќосиќ (најдобар денес според мене) Дианеси, Закариќ и донекаде Панта беа на некое какво такво ниво, али во глобала невиден очобол, добро е што победивме зошто ќе беше кнап да тргневме со два пораза…

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.196
Поени од реакции
2.195
Поздрав до сите што се летаа дека овој тим ќе атакува на врвот. Врска си немаме од фудбал, очобол, денес тепаа на атмосфера и зашто сите очекувавме дека ќе тепаат. Убаво дојде победава убава атмосфера полн запад гол на крај али да не се залажуваме и оваа година не следи тешка борба за опстанок.

Член од
27 јуни 2022
Мислења
145
Поени од реакции
478
Гача (одбраната што ја спомна), Ќосиќ (најдобар денес според мене) Дианеси, Закариќ и донекаде Панта беа на некое какво такво ниво, али во глобала невиден очобол, добро е што победивме зошто ќе беше кнап да тргневме со два пораза…
Во првото полувреме преку Шаркоски одеа сите напади, вреди и тој да се спомени.
Солиден беше и канте се гледа дека дефанзивна брка работа. Што поскоро враќање на Најдо и Брда со кои би имале топ задна линија заедно со Ќосиќ и Џуриќ.
Според мене подобро е да се оди со тројка од позади како денес.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.263
Донгмо ја држеше цела средина, дефанзивно одличен.

Ќосиќ изигра машки и дрско, по мене најдобар денес.

Дианеси е класа, се гледа дека има фудбал во него, не ради голот, ама има њух.

Закариќ горе доле очекувано, му фали малку кондиција.

Мишковски и Ѓуриќ солидни, Гача спаси пораз.

Се на се, далеку од добро, има многу работа уште, со Најдовски и Брдаровски ќе биде подобро.

Атмосферата беше лудило, на голот туширање со пиво :D

Kajgana Shop

На врв Bottom