- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.751
- Поени од реакции
- 39.638
Братот го погодил пасвордот од прва. Секоја чест.
Братот го погодил пасвордот од прва. Секоја чест.
Кирил и Методиј да ти бидат Грци, и тоа во IX век од н.е.? Грци постојат откако е основана денешната држава Грција.Ете гледаш, можеме и да се согласиме без да се разочаруваш во мене. И Бугарите тресат зелени, секогаш сум спремен да укажам кога некој тресе глупости. Голема е веројатноста дека биле Грци по етнилко потекло. Инаку, за Наум и Климент има контрадикторни имформации. Најверојатно биле со славјанско потекло, но има некои извори кои сметаат дека биле со грчко потекло.
Хмм.Самоил е инаку ерменец, по етникум.
Тука си во правоСе загади темава со историски дебати
Нека му ја мислат нашите политичари, и тој што го гласав што дојде на власт поради бугарски диктат, ако ни ги наказат предците нема 24 часа да поминат ќе летаат од власт.Тука си во право
Ама морално беше да се одговори..
Панче да не го стави во куќен притвор?Цц каква мизерија од држава. Требаше експресно уште истиот ден да биде испорачан на Србија ако сакаа барем на хартија да делуваат како нормална држава, вака испаѓаме заштитници на исламски терористи и прибежиште на воени злосторници кои убивале невини луѓе. Не очекував ваков блам и дебакл посебно од Панче, што делуваше за стабилен човек.
Судот е најголем проблем, ама и полицијата треба да го пази надгледува во домашен притвор а таму се знае кој е надлежен.Панче да не го стави во куќен притвор?
Како функционира куќен притвор уствари?Панче да не го стави во куќен притвор?
Викаа и засипнаа сега!!!така викаа некои членови пред 3 месеци
Како бе избегал...Нешто ми вика дека ќе го пуштат во име на јакнење на довербата или така нешто...