Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мајакстер Јунајтед [emoji8].
ЕТХ ме нервира што не знае да работи со фудбалери надвор од ростерот на Ајакс, и поради тоа имам формирано некое негативно мислење за него како тренер и стратег.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Овие 2 трансфери се предложени од управата не од келчото.

Де Лихт 4ка и Мазрауи 3ка, стартни броеви :sneaky:. Да се надеваме дека добро ќе им тргне и почесто ќе бидат во прв тим, а поретко на список на повредени.

Околу Шо, колку и да е корисен кога е фит, сепак ќе мора ослободување и од него. Во овие 10 сезони откако е тука 50% утакмици нема одиграно. Нека одат на Тео Хернандез следно лето.

Колку беше цената за Угарте??? :zloo:

Мора да се откачиме од Шо и Маласија.
Одкога ми се случи грозната повреда не се врати никогаш во форма, имаше блесоци но 50% ги помина повреден . Мора да се продава доста беше сентименталност околу играчите, да се даваат шанси со години и никаков напредок немаш, одма продавање , Доста беше неможеш да се снајдеш две, три сезони продажба. Ние има даваме побогати договори, сентиментални сме спрема играчите иако не ги бива.

Мене не ми е јасно како можеше да игра за Англија на Европското, а да не е спремен за почетокот на сезона за клубот од кој зема плата?
Толку ли со договорите се заштитени како бели мечки?

Настрана негативноста со повредите, ако биде ок со ппивредите и ако го донесат Угарте и Тони на позајмица ние серионо можеме да атакуваме на прво место оваа сезона,тимот значително се појача.

Настрана негативноста со повредите, ако биде ок со ппивредите и ако го донесат Угарте и Тони на позајмица ние серионо можеме да атакуваме на прво место оваа сезона,тимот значително се појача.
Без повреди, и со тие двајца горе, сме ок за без тресење и губење живци добиен топ 4, и веројатно еден куп.
Се друго е бонус за прва нормално планирана година (горе долу).

[emoji599] Saudi Pro League clubs are showing interest in signing Marcus Rashford and are willing to bid a whopping £86M for the Manchester United forward. (Fichajes)

[emoji7][emoji7][emoji7]

[emoji599] Saudi Pro League clubs are showing interest in signing Marcus Rashford and are willing to bid a whopping £86M for the Manchester United forward. (Fichajes)

[emoji7][emoji7][emoji7]

Дај боже да е точна информацијата. Зимај потпишувај со двете раце.. Нека го земат другар му санчо гратис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom