Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.834
- Поени од реакции
- 20.279
Гугл транслејтов
Не замарај бе која ти е поентава со глупостиве што ги копаш на интернет, ги објавуваш тука па и згора на тоа гугл транслејт користиш?
Демек не знаеме ние зошто носат заштитни гуми и требаше ти да дојдеш да ни презентираш статии од гугл? И што? Еве која е поентата на твоите постови? Па уште да ти се извини некој? Што демек измисли топла вода ајнштајну ѕууаааууу ја откри Америка пошто на гугл пиша zastitni gumi na zabi kosarkari amerika stef kari
Друга работа, ме чуди дали приметивте вчера на маратонот колкави патики носеа атлетичарите во споредба со оние што трчаа на стадионот? Инфо некој за ова?
Автоматски споено мислење:
Нишо Бијонсе земаа бронза...ниту очекувам да се извини, а ти воџа чопора на вакви мора да те слушаат, не си давај за важност, инаку толкав текст нормално со гугл транслејт затоа е таа опција на НЕТ, да не сакаш лиценциран преведувач да ангажирам!
...се заебавте од што не знаете и ќе беше коректно да признаете, ама за тоа треба доблест, а да напишев ,,Кери" наместо ,,Кари" куј знае колку ќе ме тролавте, ама за друга особа ќутите ко пичици,
.... ако за вас ова со подобрување на кошаркарски перформанси со стискање заштитник за заби како интересно инфо се ,,глупости " не ме чуди и нормално дека не ве интересира останувате неуки цел живот, ама читаат други кои сакаат да научат со се мене!
...инаку во моментов иде ватерполо натпревар меѓу САД : Унгарија (6:5), се надевам дека ќе тепаат Унгарците, не за друго Американциве исто како во политика се курчат дека се непобедливи, а и главни спортисти.
...да симнеш гимнастичарка за време на прогласување на трето место бунејќи се за тежина на нејзина вежба, само да америчката преставничка го земе нејзиното место, колку треба да си покварен да покажуваш сила дури и на олимписки игри, само тие се спортисти другите пасат трева!