mislam deka veke e objaveno deka ova e lažna vestДо кај стигнаа Американциве
Лажни вести, ниски удари, нефер постапки... сеедно, Америка мора све што има да искористи за да не дојде на власт тоа суштество. САД не смее да си дозволи ни минута повеќе под власт на новава идеологија. Ако сака да опстане. За најбољи у свет им отиде возот накај Азија.mislam deka veke e objaveno deka ova e lažna vest
не им веруваш на очите?mislam deka veke e objaveno deka ova e lažna vest
Ич не ме интересира, не гласам во америка и кој ќе биде претседател и сенатор за нас овде нема значење. Така да не ми се тресе душата.Лажни вести, ниски удари, нефер постапки... сеедно, Америка мора све што има да искористи за да не дојде на власт тоа суштество. САД не смее да си дозволи ни минута повеќе под власт на новава идеологија. Ако сака да опстане. За најбољи у свет им отиде возот накај Азија.
Ич не ме интересира, не гласам во америка и кој ќе биде претседател и сенатор за нас овде нема значење. Така да не ми се тресе душата.Лажни вести, ниски удари, нефер постапки... сеедно, Америка мора све што има да искористи за да не дојде на власт тоа суштество. САД не смее да си дозволи ни минута повеќе под власт на новава идеологија. Ако сака да опстане. За најбољи у свет им отиде возот накај Азија.
Ич не ме интересира,не гласам во америка и кој ќе биде претседател и сенатор за нас овде нема значење. Така да не ми се тресе душата.Лажни вести, ниски удари, нефер постапки... сеедно, Америка мора све што има да искористи за да не дојде на власт тоа суштество. САД не смее да си дозволи ни минута повеќе под власт на новава идеологија. Ако сака да опстане. За најбољи у свет им отиде возот накај Азија.
Во какво дигитално време живееме понекогаш и не им верувамне им веруваш на очите?
Ич не ме интересира,не гласам во америка и кој ќе биде претседател и сенатор за нас овде нема значење. Така да не ми се тресе душата.Лажни вести, ниски удари, нефер постапки... сеедно, Америка мора све што има да искористи за да не дојде на власт тоа суштество. САД не смее да си дозволи ни минута повеќе под власт на новава идеологија. Ако сака да опстане. За најбољи у свет им отиде возот накај Азија.
Во какво дигитално време живееме понекогаш и не им верувамне им веруваш на очите?
демократите немаат така агресивен пристап како републиканците кога се работи за Иран. Овие републиканциве како за 9/11, саудијци им ја уништуваат зградата и викаат мора да го окупираме Ирак и Афганистан. Многу low iq им се гласачите за некои работи.^^ Kaко што се кажа, надворешната политика на САД не се менува којзнае колку без разлика кој е ПОТУС... Махатма Ганди да го воскреснат и да го стават за ПОТУС, пак се ќе биде исто.
Не мора да значи дека се грижат за иднината и опстанокот на држава која си го дава на себеси правото да му попува на светот како треба и како не треба да функционира.Istite clenovi so se penjavat protiv amerika vo temata za ukraina, tuka se grizat za idninata i opstanokot na zemjata ludnica.
Inaku demokrative ja zgresija so trganjeto na bajden. Imaa 4 godini vreme da ja spremat kamala, ova e samo frlanje na zrtveno jagne.
Tesko lupetanje, od rim do francija. Ne znam sto si cital za rim, ama taa tema e dolga i siroka i nema vrska so kurvarenje.Не мора да значи дека се грижат за иднината и опстанокот на држава која си го дава на себеси правото да му попува на светот како треба и како не треба да функционира.
Некои само си тераат сеир, а некои сакаат да извлечат поука од држава која на почетокот на 21-от век беше пример за економска и индустриска велесила, а денес е дувло на нелегални имигранти, нездраво високи даноци поради кои и обичниот американски смртник работејќи две работи секојдневно едвај врзува крај со крај, како и на нездрави идеологии и верувања.
Велат дека Рим така пропаднал, во декаденција и ку_варење, а единствена државна служба која функционирала беспрекорно до последниот ден била даночната служба. Од тука и изреката дека ако се родиш во САД имаш права и слободи на многу работи, но само две задолжителни обврски: да плаќаш даноци и да умреш.
Не мора да значи дека така ќе биде и со САД, но мора да се набљудува ситуацијата бидејќи истите тие канцерогени ткива кои од поодамна се шират низ американското општество, истовремено се шират и низ други држави, еве ги видовме Французите како ја одиграа церемонијата за отворање на Летните Олимписки Игри 2024 во Париз. Ма да од Французите ништо подобро и не ни може да се очекува, изненадување ќе беше ако направеа нешто оригинално и уникатно, наместо уште една плагијатура на изопачените вредности на разбудените изроди.
Како и да е, мора да се набљудува ситуацијата.
Под услов да се спроведуваат законите и да важат еднакво за сите....
Kje bidar dobri use dolgo bezrazlika koj kje tepa.