Најсреќен ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
8 јули 2007, знам дека никогаш нема да ми се врати тој ден ама пресреќна сум што доживеав такво нешто, засекогаш ќе го паметам...

4.10.91 rodendenot i 9.9.2006 se fativ so covekot sto mnogu go sakaV i me pravese srekna se do pred nekoj mesec!

Секогаш тој најсреќен ден ми бил воедно и најтажен ден, така да во целост најсреќен ден немам. Можеби запишувањето на факултет еве, ама и тоа беше тажен ден.:toe:

31.05.2006 бев среќна и исполнета..Супер одмор со најубо друштво!

25/26/27/28/29/30 јули 2007 година!
13 октомври 2007

~*~

25/26/27/28/29/30 јули 2007 година!
13 октомври 2007

Овие денови што Латас ги наброја, едни од најубавите во мојот живот, запознав луѓе кои никогаш нема да ги заборавам.
+ веројатно ќе биде и 1.12.2007 меѓу овие.

25.09.2007, кога се фатив со најубото суштество на планетата.

Denes ja simnav maskata zosto treba da im se kaze na kleknuvacite sto ostavaat zad sebe

Ко ме примија на факултет во Германија, факултетот за кој долго сонвав....ама за жал не ми дадоа виза :(

најсреќен ден ке ми биди на аеродром после 4 месеци.кога ке го пречеквам сонцето мое.дефинитивно!!!:wub:

Уште не е дојден ама ќе дојде на 23 Декември. Барем јас мислам така.

најсреќен ден.....хмммм....... од 15 арпил 2007 до сега можам да кажам дека сум најсреќната личност на светот, а дефинитивно најсреќниот ден ќе се случи за 4 месеци само ми е страв да не приумрам тогаш да не ми попушти срцето, тоа е денот кога ќе се видам со моето ангелче после долги еб*ани 7 месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom