- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.614
- Поени од реакции
- 3.962
Decki vakva e rabotata, najevtino i najjubavo nema nikade, razberete deka i na Lycamobile i na A1 pripejd toj 299 paket, mora da pomine periodot od aktivacija 30dena,primer ako go aktiviras denes 27, ke bide do 26.08/na 27 .08 ako imas 499 ke se reaktivira sam, ako nemas nema aktivacija, ama,ti/jas / drugite ke si stavis na 27mi- 300 mkd i preku wifi preku moj a1 ke go reaktiviras pak...Јас имав пакет за 29 денари 2 гига за еден месец. И кога ми истече после еден месец ставив 100 денари за да активирам повторно за 29 денари истиот пакет. НО ми се случи ,,мојот А1,, да ми ги земе тие 100 денари а пакетот на мојот А1 стои чекиран и активиран но за жал нема интернет. 4 пати се јавив на а1 оператор и неможеа да ми објаснат што е проблем. Ми велеа да подесам поставки, да ресетирам APN. Кога појдов во салон ми рекоа дека овој пакет од 29 денари може да се активира само еднаш. И сега им велам зошто ми ги нема тие 100 денари што ги надопонив. Велат епа тоа е. значи пазите со тој пакет од 299 денари зошто може да важи само еден месец исто како овој мојот од 29 ден. Плус ми ги лапнааа 100 ден.Не мие е до тие 100ден туку не се фер.. Крева раменици тој во А1 салон наместо да ми вратат 100 ден.на сметка
Bidejki ovoj paket go ima za 499mkd odamna na pripejd a preku moj a1 e 299.