donevphotos
Фотограф
- Член од
- 3 јуни 2024
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 3
Моја грешка. Малце претерав. No moreХелоу, местово не е за рекламирање
Моја грешка. Малце претерав. No moreХелоу, местово не е за рекламирање
bi ti ja glasal 4.. so gradbata desno...Темава е “дал да се пријавам или да се испофалам” хахаха
Ај прво да се пофалам, стварно иам еден куп плажи и не би знаела шо да ставам
Прегледај го приврзокот 425087Прегледај го приврзокот 425088Прегледај го приврзокот 425089Прегледај го приврзокот 425090Прегледај го приврзокот 425091
Четвртата, дефинитивно!Темава е “дал да се пријавам или да се испофалам” хахаха
Прегледај го приврзокот 425087Прегледај го приврзокот 425088Прегледај го приврзокот 425089Прегледај го приврзокот 425090Прегледај го приврзокот 425091
Хоризонтот преубав... Нема закривување ни лево ни десно а нема ни Fish Eye Lens...Четвртата, дефинитивно!
So levata grada ne ti se dopagja?bi ti ja glasal 4.. so gradbata desno...
Vazno e da ti odgovara izborot e golem...и не би знаела шо да ставам
Zurla... da imashe grada na slikive... ja plaza nemashe da vidam.So levata grada ne ti se dopagja?
Van sezona mu se slikani, zato...ако се прашувам јас, ниедна, све се некако тмурни и депримирачки, осамени, плажа значи сино ведро небо, весели туристи, светол песок, што знам кај тебе све нешто темно!
...ајде дај друга, ете нека биде од Охрид, наша плажа!
За мене плажа е ЈОК туристи, осамени рулз! Башка песокот ако не е светол …....ако се прашувам јас, ниедна, све се некако тмурни и депримирачки, осамени, плажа значи сино ведро небо, весели туристи, светол песок, што знам кај тебе све нешто темно!
...ајде дај друга, ете нека биде од Охрид, наша плажа!
,,,poslednata dolu,,,vo kontekst na naslovot e naj slikovita,,,Темава е “дал да се пријавам или да се испофалам” хахаха
Последните две се од франција…типични вулкански плажи...вулканска плажа, со јок туристи, небото е со облаци, а на таа фотка каде е темно сино небото шумата е темна во позадина мислиш бау бау страшило е таму!
...ај дај една од Зрзе или Трпејца да ни стоплиш душа, овие се за хорор филмови
(се чувствувам како Симон судијата во „Гот талент“, кога тера друга песна, да испее кандидатот )
...вулканска плажа, со јок туристи, небото е со облаци, а на таа фотка каде е темно сино небото шумата е темна во позадина мислиш бау бау страшило е таму!
...ај дај една од Зрзе или Трпејца да ни стоплиш душа, овие се за хорор филмови
(се чувствувам како Симон судијата во „Гот талент“, кога тера друга песна, да испее кандидатот )
,,, ,,,zheni,,,Последните две се од франција…типични вулкански плажи