Stopanska i Komercijalna e freeТочно ама се плаќаат тие пакети, стопанска пример без пари е
3/6/12m,samo OnLine, regularni ceni se za 30 dena aktivirajne so ussd ili so sms (vo zavisnost od kodot na paketot) 5/12/22/30gbNamalenive ceni na paketive za novi korisnici vazhat samo ako se aktiviraat preku kartica online, ili vazhat ako gi aktiviram preku kredit so toj kodot shto treba da go pisham?
Да, катастрофа еLugje internetot na lajka mi e 250 kbps, dali isto se soocuvate so vakov problem?!
Isto i kaj mojot a1 broj e taka, 4g internet so 20 mbps brzina...katastrofaNa A1, e 10/3mbps,Prilep
ova e od okolu 18h, bidejki na a1 od 4g sleguva na h+ ... ostanatite sto rentaat A1 mreza se na vrska kolku da ima nisto povejke.
1234 a1,vikaat deka imale tehnicka poteskotija...
Автоматски споено мислење:
Na A1, e 10/3mbps,Prilep
ova e od okolu 18h, bidejki na a1 od 4g sleguva na h+ ... ostanatite sto rentaat A1 mreza se na vrska kolku da ima nisto povejke.
1234 a1,vikaat deka imale tehnicka poteskotija...
Na A1, e 10/3mbps,Prilep
1234 a1,vikaat deka imale tehnicka poteskotija...Прегледај го приврзокот 424646Прегледај го приврзокот 424646
Kromidarive im stana se pocesto,ama tuka 50/50 e problemot so niv,potoa so a1 pa potoa app,pa ruting serverot i taka vo krug...
A vo momentov outogoing call, e down, i speed limit 0,25
In coming call raboti ...
Prijaviv i od drugiot a1 br, vikaat deka imale poteskotija Pelagonija...Isto i kaj mojot a1 broj e taka, 4g internet so 20 mbps brzina...katastrofa
Znaci pogolem reon e ,samo se pravat na cuknati...ако ви врши ова работа..Струга моментално
Za zal taka ke bide, site ke se prefrluvame na A1/Telekabel posto sakaat da go ukinat lajka..Znaci pogolem reon e ,samo se pravat na cuknati...
Ok jasno e stom na A1 sim brzinata e 1,5 drugite se out off service (limited speed)
Iznajmuva od Makedonski telekomZa zal taka ke bide, site ke se prefrluvame na A1/Telekabel posto sakaat da go ukinat lajka..
Ps. telekabel iznajmuva ili si e nezavisen operator?