E
enzo8
Гостин
И јас го мислам истото, ќе си влезе и он у шема и тоа е тоа, чим го стави тој Ванс за вајс президент, треба да ни биде јасно кој ќе му диригира.
Дечки, во Америка огромен проблем се 12-14 милиони илегалци што ги пушти кењаторот, реториката му оди натаму за Букеле.
Врска немаш што зборуваш за МАГА, ќе те замолам да јадиш бурек на друга тема оти контакт немаш со реалноста.
Пак, за се евреите криви, оф леле. Буги мен си најде, али пак остана бурекџија.Прегледај го приврзокот 424332
Буквално до вчера Букеле беше кул лик, на кафица кај Такер Карлсон, based како што викате таму. Сега овчарот вика дека бил лош и одма се свртија дел од овците, а дааа кај смеел он да си ја поправи државата. Имаш милион слики како затворите се преполни во Ел Салвадор, плачки од невладини за бруталноста и сличност, ама не он испраќал 12-14 милиони бегалци иако Ел Салвадор има само 6 милиони.
Треба да сфатите дека освен ако не си проќелавен носорог кој носи кипа тие не ве гледаат како луѓе, туку како подолни суштества, не можеш да имаш идеолошка блискост со било кој од нив затоа што не не сметаат за луѓе. Истото важи и за онај психопатон што му го инсталираа во Аргентина кој уште од прв ден мавташе со израелско знаме и се конвертира во јудаизам. Сите за нив се подолни суштества којшто функциораат со корисни идиоти како споменатиот кретен од Аргентина.
@Spiegel конзервите/републиканците/МАГА култот се најголеми ретардовци и лузери на светот, според мене дури од шекспир и компанија се поглупи. Имам објавено и на другата тема за Woke, не знам дали ги имаш прочитано, ама поглупи се поради тоа што за свој сојузник ги гледаат ционистите. Значи цело време ги плукаат, скоро сите медиумски корпорации кој се раководени од ционистите го демонизираат Трамп и поддржувачите, Холивуд кој сите знаеме од кого раководен исто така, сите невладини организации кој им ги пустошеа градовите исто така се раководени од нив, во филмовите ги демонизираат и ги претставуваат за глупи, во книгите исто. Значи буквално им се серат на глава и овие се као Israel you are our greatest ally.
Sto mu plesnal na Bukele be? Bukele li e kriv za migracijata vo Sad od site latino americki drzavi? Baska mara salvatruca NE E od el salvador, tuku e formirana vo LOS ANGELES od centralno americki imigranti, pogolemiot del od el salvador...Пак, за се евреите криви, оф леле. Буги мен си најде, али пак остана бурекџија.
Една од најголемите банди од Јужна Америка е МС13, знаеш од каде е? Гледам дека не знаеш, Ел Салвадор. И за тоа евреите криви а? Тоа што се врзани со сите картели од Мексико, и за тоа евреите криви? Тоа што убиваат цивили низ Америка и за тоа евреите криви.
Трамп му го плесна на Букеле, исто како Букеле го има плеснато за Америка.
Му плесна на Букеле дека ги пушти мафијашите во Америка. МС-13 е од Ел Салвадор, крши кичма или не вистина е. Еден кога ќе влези, многу после влегуваат, или немаш логика?Sto mu plesnal na Bukele be? Bukele li e kriv za migracijata vo Sad od site latino americki drzavi? Baska mara salvatruca NE E od el salvador, tuku e formirana vo LOS ANGELES od centralno americki imigranti, pogolemiot del od el salvador...