Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.748
Поени од реакции
71.388
Ништо, нема шанси да поминеме група.
Ебате среќата ебате.
Лани Алкалоид играа со Силкеборг, Војводина и распадната Ла Риоха, ние паѓаме со Порто, Мелгунген и Валур...
Автоматски споено мислење:

Мислам дека лани поинаку беше системот, тоа е тоа ќе се бориме до крај...
Исто беше и лани. Порано беше поинаку и по 6 екипи броеја групите.
 
Член од
31 јануари 2014
Мислења
390
Поени од реакции
1.120
Втора година по ред лоша ждредбка. Ако Елверум ги фати швабиве неспремни, уште не влезени во ритам во квалификации па да се понадеваме на нешто...
 
Член од
17 април 2024
Мислења
338
Поени од реакции
786
Dobar del od pacientite od bitolskata okolija gi zakači Simev virus:)))) A tolku go hejtaa čoekot.. nema lek:))
Комплекси се во прашање и јас би бил очаен фудбалскиот клуб титула да нема кренето никогаш, а ракометниот фузија да направи и пак да има скор 14/14 порази во ЛШ :D
 
Член од
19 април 2023
Мислења
185
Поени од реакции
215
Ти сам се лажиш кауфман или ги лажиш другарите? Сам знајш дека 1961 е неколку нивоа под Пелистер и ке потрај то. Можи за 4-5 години ќе се вратите на врвот али сега за сега е вака како шо е. И речи фала шо ќе гледаш европски ракомет.
Колку сте јаки 14/14 порази доволно кажува,титулата ја добивте само со една победа повеќе.Не одите на мегдан со Колштад за да бидете спремни со Тиквеш кој ви ја подари победата.Со дупло поголем буџет и ѕвезди на кој им бевте попатна станица до последен момент се трсевте за тронот.Само гледам не ја славевт
е титулата со денови како предходната.Можеби зборувате за друг клуб зошто гледам не сте кадарни ни името на ривалот да го напишете како што треба .
 

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.455
Поени од реакции
1.798
Со среќа нека е новиот голман

 
Член од
12 ноември 2020
Мислења
44
Поени од реакции
118
Што се потврди ? Секоја година сме 4-ти и секогаш ја губиме титулата до декември според некој тука експерти.Ако си гледал ракомет прошлата сезона сигурно ќе знаеш дека сме далеку појаки оваа сезона за разлика од ланската. Имаме подобра ротација и квалитет а баш тоа лани ни фалеше,таа ротација.Ракометот е тимска игра, убаво е да се има еден јак индивидуалец како што беше Јапонецот ама и тоа може да се надополни со тимска игра и пожртвуваност. Еурофарм никад нема да бидат тим, последниве две сезони губевме титули поради наши грешки со други тимови а не поради Еурофарм они не се подобри од нас а нема и да бидат. Во добар правец се движиме прашање на време е кога повторно ќе бидеме на врвот.
Da bevme ovde eksperti nemase da kuckame po forum. Ama gledame rakomet dolgi godini, baska na toa visoko nivo sto razbirame nesto.

Daj Boze da sme pojaki, ama lani magijata bese Japan. Ni pozrtvuvanosta, ni srceto, ni izliteni frazi. Bez nego vidovme kako se proagase. Ovaa godina go nema toj x faktor na brz vrven sreden bek poradi koj cela ekipa gazi otvara visoci i razigruva maestralno za piker!

Sezonava imame prosecni zasiluvanja. Aj da gi gleame edno po edno. Tankoski koj ne znaeme kaj e so forma zoso cela sezona e na klupa zalepen (ama aj ke ja sredi belkim). Krsmancic koj ne znam do kaj e (ako go imate gledano 2-3 pati na utakmici kazete). Najverojatno transferot od csurgoi mu se dolzi zosto tamu e dojden Vladan Matic, od kogo dobi karta za Skopje. Prosecen portugalski golman pa podobro da go zemevme Kizic ama dur spievme otide u alkaloid, istoto vazi i za kriloto Pinto koj sigurno e na nivo na Kosteski, koj ni go zema Alkaloid. Bar ke nemase da arcime tolku pari za poluprosek igraci. Horiha koj e najseriozen doaga posle bliskoistocna avantura znaci ke treba vreme da se razmrda, Margeli koj Evropski rakomet gledal samo na tv somnitelno zasiluvanje koe ke ima blesok na pocetok sigurno ama za cela sezona ke vidime, Tomce Stojanovski treba li komentar, Kooij na piker koj ke donese nekoja cvrstina no ne znam vo kakva forma e.
Megju ovie 8 iminja, samo Horiha i Koolj se reprezentativci vo nivnite selekcii (mozda ne prv izbor no sepak) i tie se najkonkretni transferi. Drugovo e se preturanje od suplivo vo prazno.

Podobro da napnea za nekoe dete od u20 timot sto imase maestralno prvenstvo vo Slovenija. Uzuncev desniot bek otide vo Butel, a nie se stepavme za Stojanovski ili Melo..... barem nekakva idnina ke iimse od toa so ke go trpime i da gresi, vaka samo se redat igraci ko na traka koi se realno poluprosecni.

Da se nadevame deka gresam.
 
Последно уредено:
Член од
13 јули 2024
Мислења
242
Поени од реакции
329
Da bevme ovde eksperti nemase da kuckame po forum. Ama gledame rakomet dolgi godini, baska na toa visoko nivo sto razbirame nesto.

Daj Boze da sme pojaki, ama lani magijata bese Japan. Ni pozrtvuvanosta, ni srceto, ni izliteni frazi. Bez nego vidovme kako se proagase. Ovaa godina go nema toj x faktor na brz vrven sreden bek poradi koj cela ekipa gazi otvara visoci i razigruva maestralno za piker!

Sezonava imame prosecni zasiluvanja. Aj da gi gleame edno po edno. Tankoski koj ne znaeme kaj e so forma zoso cela sezona e na klupa zalepen (ama aj ke ja sredi belkim). Krsmancic koj ne znam do kaj e (ako go imate gledano 2-3 pati na utakmici kazete ama sumnjam). Najverojatno transferot od csurgoi mu se dolzi zosto tamu e dojden Vladan Matic, od kogo dobi karta za Skopje. Prosecen portugalski golman, istoto vazi i za kriloto Pinto. Horiha koj e najseriozen no doaga posle bliskoistocna avantura znaci ke treba vreme da se razmrda, Margeli koj Evropski rakomet gledal samo na tv somnitelno zasiluvanje koe ke ima blesok na pocetok sigurno ama za cela sezona ke vidime, Tomce Stojanovski ....., Kooij na piker koj ne znam kolku ke donese kvalitet.
Megju ovie 8 iminja samo Horiha i Koolj se reprezentativci vo nivnite selekcii (mozda ne prv izbor no sepak) i tie se najkonkretni transferi. Drugovo e se preturanje od suplivo vo prazno.

Podobro da napnea za nekoe dete od u20 timot sto imase maestralno prvenstvo vo Slovenija. Uzuncev desniot bek otide vo Butel, a nie se stepavme za Tomce Stojanovski ili Melo..... barem nekakva idnina ke ima od toa so ke go trpime mozda i da gresi, vaka samo se redat igraci ko na traka koi se realno poluprosecni.

Da se nadevame deka gresam.
uzivaj sve e pod kontrola sve zimame ima kvalitet mnogu nema potreba od somnezi vrvot e nas
 
Член од
19 август 2010
Мислења
3.772
Поени од реакции
8.864
 
Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.789
Поени од реакции
6.626
Во моментов ретко кој среден бек може да пружи ваква партија како оваа денес на Косуке, дечкото ужива додека игра ракомет, се гледа дека е многу посветен и ја разбира играта, мислам дека допрва ќе се освестуваме каков играч испуштивме од раце за 40.000€...
Барем да потпишеше во некој подобар клуб, вака уште по криво ми е кога знам дека игра во Кувајт, сепак прашање е колку ќе се задржи таму, ако продолжи да игра вака и на наредните натпревари ќе почнат да се тепаат големите клубови за него.

Искрено му посакувам да направи голема кариера, има многу потенцијал, сум кажал и претходно за мене еден од омилените играчи што настапувале во Вардар.
 
Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.374
Поени од реакции
4.092
1000000121.jpg

Поздрав од Маврово до сите хејтери на Бакар, ликот лабаво си тренира со екипата.
Ама ај барем Гојковиќ не е тука.

Инаку вака на прва - Маргели и Горига имаат страшен шут. За другите не би можел да кажам ништо повеќе после само еден изгледан тренинг.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom