Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Има најави дека Елкан е сериозно заинтересиран да направи powerhouse од Јуве и да инвестира со оглед да докажи дека му е дојдено до клубот.

Абе брат од сите тимови по неполна сезона го набркаа. Да беше играчиште немаше да го шутнат од сегде.

Плус во секој тим е директен кривец за минумум 5 примени голови во сезона.

Проблемот е со дисциплината, иначе ликот е бог за продори и асистенции. Одбрана не го бива ама ептен добар играч според мене. Би ни легнал ко на будала шамар

Ни Санчо, ни Гринвуд од Јунајтед...

Ептен слични со оној од 1997 година... Останува да видиме дали ќе бидат црни шорцевите, и кој ќе биде спонзорот.

FB_IMG_1721118060397.jpg

amsterdam-arena-amsterdam-pays-bas-20-5-1998-ligue-des-champions-1997-1998-la-saison-derniere-...jpg

Овој го сакам повеќе во тим од Киеза. Моментално Киеза е подобар, оформен играч и многу јак, ама мислам нема да напредува и највеќе од се ме плашат повредите, односно често што се повредува и што има скинато лигаменти, а ќе треба да му дадат 3-4 годишен договор со 5-6мил плата, ако не и 7мил. За разлика од него Суле е 21год би се согласил на плата од 2-3мил преку сила, а доколку продолжи да напредува за година две ќе биде на рамниште на Киеза и ќе врши работа како него, а мислам дека има потенцијал и за повеќе.

Screenshot_20240717_174929_edit_2754236335043141.jpg

Од нигде никаде ќе го земеме овој...лев бек, 23 години наводно им го крадеме на Интер. Нит сум го гледал како игра, нит знам како изгледа.

• Хаха
Reactions: Syn

Сепак остана тага за Калафиори...:(

Чао Рабио и мајче Вероник...носете се у три лепе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom