Epten jaki dokazite , sega ce dojdi @cholismo i ce go obesi za jajca!Има нешто ново за Палчо нешто килаво оди работата.
Epten jaki dokazite , sega ce dojdi @cholismo i ce go obesi za jajca!Има нешто ново за Палчо нешто килаво оди работата.
ако е тоа официјалната верзија и мене ми личи све тоа нереационалноМене уште не ми е јасен мотивот, сакале да изнудат пари, а претходно ископале дупка и ја убиле само што пристигнале на местото на убиството, а притоа немале обезбедено објект каде би ја држеле додека не добијат пари.
Колку што разбрав од информациите во медиумиве и исказите на убијците изгледа они секако планирале да ја убијат, да не ја чуваат а подоцна да ги лажат родителите за откуп и да добијат пари. Киднапирањето на Панче како самец пензионер и користење на неговата кола е направено за сомнежите да ги фрлат на него, го нема него го нема девојчето а со таа кола е киднапирана..Мене уште не ми е јасен мотивот, сакале да изнудат пари, а претходно ископале дупка и ја убиле само што пристигнале на местото на убиството, а притоа немале обезбедено објект каде би ја држеле додека не добијат пари.
ОК, ова е прв пат да чујам нешто што има смисол, во контекст на официјално изложените информаци.Колку што разбрав од информациите во медиумиве и исказите на убијците изгледа они секако планирале да ја убијат, да не ја чуваат а подоцна да ги лажат родителите за откуп и да добијат пари. Киднапирањето на Панче како самец пензионер и користење на неговата кола е направено за сомнежите да ги фрлат на него, го нема него го нема девојчето а со таа кола е киднапирана..
Да било нарачано убиство ќе ја убиеле уште во зградата, нема да ризикуваат да се шетаат низ пола Скопје со колиМотивот не е јасен и мислам дека цело време се крие мислам дека убиството е нарачано за пари а не дека е изнуда на пари.
Мајката имала 4-5 станови на нејзино име, тоа е најмалку пола милион евра што за вакви партиски фанатици како екипава убијци сигурно е примамливо. Посебно кога периодот беше пред избори и им требаа пари за предизборни активностиI po moe ima mnogugi nelogichnosti!
Planirale da go zemat deteto i da go ubijat a po koj povod? drn drn jahrina!
Taka odi ova ubivanje nevini deca, turi voda napijaj se.
I shto ako imala, toa se stanovi a ne gotovina!Мајката имала 4-5 станови на нејзино име, тоа е најмалку пола милион евра што за вакви партиски фанатици како екипава убијци сигурно е примамливо. Посебно кога периодот беше пред избори и им требаа пари за предизборни активности