Исчезнати лица

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.528

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.985
Поени од реакции
7.633

Член од
28 март 2006
Мислења
17.754
Поени од реакции
12.215
за жал не се повеќе исчезнати лица, но немаше каде да го постирам. До 12та минута

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.625
Поени од реакции
42.158
го гледам ова на код, кои монструми човече. Античките го неутрализирале Панче за овој да го пука, исто и со девојчето. Сите треба на доживотна да идат.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
335
Мене уште не ми е јасен мотивот, сакале да изнудат пари, а претходно ископале дупка и ја убиле само што пристигнале на местото на убиството, а притоа немале обезбедено објект каде би ја држеле додека не добијат пари.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.374
Мене уште не ми е јасен мотивот, сакале да изнудат пари, а претходно ископале дупка и ја убиле само што пристигнале на местото на убиството, а притоа немале обезбедено објект каде би ја држеле додека не добијат пари.
ако е тоа официјалната верзија и мене ми личи све тоа нереационално

и на секој нормален исто

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.522
Поени од реакции
3.659
Колку што разбрав од информациите во медиумиве и исказите на убијците изгледа они секако планирале да ја убијат, да не ја чуваат а подоцна да ги лажат родителите за откуп и да добијат пари. Киднапирањето на Панче како самец пензионер и користење на неговата кола е направено за сомнежите да ги фрлат на него, го нема него го нема девојчето а со таа кола е киднапирана..

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.374
Колку што разбрав од информациите во медиумиве и исказите на убијците изгледа они секако планирале да ја убијат, да не ја чуваат а подоцна да ги лажат родителите за откуп и да добијат пари. Киднапирањето на Панче како самец пензионер и користење на неговата кола е направено за сомнежите да ги фрлат на него, го нема него го нема девојчето а со таа кола е киднапирана..
ОК, ова е прв пат да чујам нешто што има смисол, во контекст на официјално изложените информаци.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.625
Поени од реакции
42.158
Според видеоно на Код дупката ја ископале пред да го киднапираат девојчето и све било од почеток планирано така да заврши. Не бил провален планот или слично.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
335
Мотивот не е јасен и мислам дека цело време се крие мислам дека убиството е нарачано за пари а не дека е изнуда на пари.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.985
Поени од реакции
7.633
I po moe ima mnogugi nelogichnosti!
Planirale da go zemat deteto i da go ubijat a po koj povod? drn drn jahrina!
Taka odi ova ubivanje nevini deca, turi voda napijaj se.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.522
Поени од реакции
3.659
Мотивот не е јасен и мислам дека цело време се крие мислам дека убиството е нарачано за пари а не дека е изнуда на пари.
Да било нарачано убиство ќе ја убиеле уште во зградата, нема да ризикуваат да се шетаат низ пола Скопје со коли

I po moe ima mnogugi nelogichnosti!
Planirale da go zemat deteto i da go ubijat a po koj povod? drn drn jahrina!
Taka odi ova ubivanje nevini deca, turi voda napijaj se.
Мајката имала 4-5 станови на нејзино име, тоа е најмалку пола милион евра што за вакви партиски фанатици како екипава убијци сигурно е примамливо. Посебно кога периодот беше пред избори и им требаа пари за предизборни активности

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.985
Поени од реакции
7.633
Мајката имала 4-5 станови на нејзино име, тоа е најмалку пола милион евра што за вакви партиски фанатици како екипава убијци сигурно е примамливо. Посебно кога периодот беше пред избори и им требаа пари за предизборни активности
I shto ako imala, toa se stanovi a ne gotovina!
I toa ne odi tuku taka, na stanov i aj cao.

Kajgana Shop

На врв Bottom