Слабо нешто имаш инфо за РК подготовките се следната недела а фајде нема ни од голман ни од среден бек ни па дали ќе имаме некој појак спонзор.Пиши нешто макар и лага нека е бе Кире ,дај некоја шпекулација за голман и спонзори. ))))Ке земеме голман до тогаш , без грижи
Нема, РК го заборавијаAjde be kaj se insajderive za Rk? Pucajte
Имаме нов голман? Кога какоУтре промоција на новиот голман?
Така изглегоа шпекулации, ќе видиме утре/задутре...Имаме нов голман? Кога како
A špekulaciite se ?Така изглегоа шпекулации, ќе видиме утре/задутре...
A špekulaciite se ?
Еден мислам дека ќе остават од нив двајца...Мене повеќе ме интересира дали ќе има некое непријатно изненадување кога е во прашање составот што ќе се појави во среда, него голманската позиција во моментов. Под непријатно изненадување мислам на заминување на уште некој од првотимците, како и останување во тимот на Бакар и Гојковиќ.
За кој кур да останува еден од овие двајца. Боље на младинци ќе им дадам шанса да бидат во тим него цепанициве да ги чувам.Еден мислам дека ќе остават од нив двајца...
Абе се слагам, ама не знам некако така ми делува работава. Доколку мора да се избере некој од нив, би го одбрал Бакар да остане, колку и да е лош. Гојковиќ во секој случај мора да лета...За кој кур да останува еден од овие двајца. Боље на младинци ќе им дадам шанса да бидат во тим него цепанициве да ги чувам.