Ги чувате ли старите македонски хитчиња?

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
ДАЛИ СЕ СЕЌАВАТЕ НА ПЕСНАВА??????????

паметни сме, убави,слатки ко бомбони,
по нас машките лудуваат,ко кученца се они,
ѕвезди ни симнуваат,цвеќиња купуваат,
пијачки ни плаќаат,со коли дома не враќаат.....

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
што стана со аплоадот?инаку и јас имам Студени нозе,Пеницилин,Лева Патика по некоја песна...се наоѓа од се по нешто :)

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Ej aj dajte neshto da chujat i drugite, primer jas sum zainteresen za postarite pesni a nemozham da gi najdam vo MP3 izdanie.
Hosting anyone?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ja spred nekoj den od makedonski traker si go simnav celiot album na Ena Veko. Zakon pesni koj gi saka moze da gi prezeme ovde:

http://tracker-mk.tk/

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
PaPucaR напиша:
Nego mene me interesira...dali cuvate i dali imate od starite детски песни..многу сакам да ги најдам...
имам несто околу 20...ама оние сто најмногу ги сакам не мозам да ги најдам..од пред да каземе 20 год..+...
Бонбонче, Крај една воденичка,Avion;e belo krilce..???mmm?
од златно славејче па и од Си-до.? и ти е беа хитови:) mi teknuva vo lokalnoto klubce ..koga pustaa Никола никола:)...LOL...
Pisete tuka ili da otvaram TEMA:)?
е тие авионче,учителке и уше незнам неколку други од златно славејче ги имав на плочи некаде низ дома.....чат пат си ги пустав бар до лани :) закон се нема шо, тоа се детски песни а не ова сеа

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
ЦРВЕНОКОСА напиша:
паметни сме, убави,слатки ко бомбони,
по нас машките лудуваат,ко кученца се они,
ѕвезди ни симнуваат,цвеќиња купуваат,
пијачки ни плаќаат,со коли дома не враќаат.....

ДАаааааа!!! Сеуште ја пуштаат низ СКопските кафулиња.Последен пат ја слушав во Чао, и ако ја има некој одма нека ја стаи на даунлоад.Или да не ја има на Радио мк?Ај ќе проверам

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Имам доста во архива и ги слушам од време на време,има доста хитчиња меѓу нив

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
На времето се праеа поише хитчиња од сега

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Имам цела дискографија од Леб и Сол и понешто од Лева Патика, Конкорд, Бастион енд стаф...

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Studeni Noze gi imam i nekoj drugi od Vlado nekoj stari

Член од
8 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
АуРоРа напиша:
ДАаааааа!!! Сеуште ја пуштаат низ СКопските кафулиња.Последен пат ја слушав во Чао, и ако ја има некој одма нека ја стаи на даунлоад.Или да не ја има на Радио мк?Ај ќе проверам
Еве јас ја ставив,можеш да ја симнеш во Музика - Побарувања на mp3,добра песничка

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ахам...многу ми е мило кога ќе ги слушнам тие стари хитчиња по кафичите и дискотеките, а и вака дома често си ги пуштам

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Проект:MAK-ЕВЕРГРИН

Ајде да се потрудиме да ги собереме сите оние македонски евергрин песни кои во секој момент не расположуваат и ги знаеме на памет.Да ги најдеме и споделиме сите оние добри песни од Лева Патика,Студени Нозе...итн.На пример мене ми текнува една добра песна од Владо Јаневски-и идеше нешто:пуш,пуш пушиме,пуши цела нација.....Ајде нека ви текнат некои добри песни и споделете ги....:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom