- Член од
- 28 јануари 2024
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 195
Вие повеке го мрзите Вардар од што го сакате пАлистер.Колку ТИТАНИК што се крена толку и вие ќе се крените кон врвот.
Вие повеке го мрзите Вардар од што го сакате пАлистер.Колку ТИТАНИК што се крена толку и вие ќе се крените кон врвот.
Тешка болест и комплекс.Нема лек.Вие повеке го мрзите Вардар од што го сакате пАлистер.
Друже, секој спонзор на било кој клуб во Македонија може многу лесно да го нема. Тоа не значи дека не треба да прославиме ваков спонзор. После пеколни неколку години дојде време да шамараме малце, да се вратат во реалноста некој пациенти.
Се тоа убаво, ама работата е на стаклени нозе, познавајќи ги луѓето што стојат позади моменталните спонзори. Ако се оди по планираното, ќе треба да се исчистат долговите и да се оди со појаки спонзори во иднина.Не би рекол дека е курчење , 5 години да ни се смеат и душмански да ни се ситат дека игравме по ливади тоа е океј ?
Ова е чиста емоција и радост во нашите срца, барем ти ме знаеш дека и во втора лига идев за Вардар и никогаш не го оставив клубот сам![]()
Секако и 500 километри вртење сега од Охрид до Струмица за баражот..
150-200 души тие бевме и во Радовиш и во Винаца и секаде низ Мкд, тоа не смее да се заборави
Кончено светна сонцето и за Вардар , или моите зборови ке се кренеме како " Титаник од дното " мислејки дека Титаник е нашиот Вардар но овојат нагоре кон врвот![]()
Не може да знаеш ако не пробаш да градиш нешто. Сега е малце појака причата, во смисла дека ќе има и наши луѓе во структурите на клубот и многу полесно ќе се детектираат разни срања. Не е ни од далеку иста ситуација као со Самс. Јас оставам времето да покаже, мислам дека ќе биде добро.Се тоа убаво, ама работата е на стаклени нозе, познавајќи ги луѓето што стојат позади моменталните спонзори. Ако се оди по планираното, ќе треба да се исчистат долговите и да се оди со појаки спонзори во иднина.
Ама, секој разумен човек, ќе се размисли колку може да им се верува на новите и дали има простор за курч или не
Овие фаци влегуваат во клубовите кога насетуваат дека има простор да влезе некој друг на кого ќе му накалемат нереални побарувања во форма на долгови.
Што курац ќе ни треба тој играч од факинг ФК Језеро или Попзлатанов? Многу лесно, ќе му дадам плата по 20000 евра, нема да го плаќам целосно, па кога ќе има нови заинтересирани спонзори, играчот ќе го тужи клубот и парата ќе се подели со сегашните аждаи кои се вратија во Вардар. Имавме таков случај пред некое време кога еден слепец што не знам ни дека постоел во Вардар, земаше плата до небо, па не заглави со тужби откако не бил исплатен.
Тогаш имавме успеси, ама на сметка на тоа уште 10 години останавме заглавени.
Уште од сега Свињенко глуми лудило. Прво објавува вести кај него на профил, без да чека да се објават на официјалната страна. Ова е мала ситница која одма кажува дека нема да се почитуваат некои работи.
Второ, играчите кои се конактирани досега (и должината на договорите кои им се дадени), не се некој страшен квалитет, значи пак се остава простор за такви задкулисни договори како во минатото.
Не знам за вас, ама мене нешто ми вика дека уште долго време ќе се нервираме и ќе водиме битка за правилен начин на функционирање на клубот и вадење од долгови.
А и знам дека моето мислење го делат 99% од луѓето кои ги знам![]()
Така де, останува да видиме како ќе биде. Ама не мора да се курчиме како шеици да влегле во клубот, тоа ми беше муабетот.Не може да знаеш ако не пробаш да градиш нешто. Сега е малце појака причата, во смисла дека ќе има и наши луѓе во структурите на клубот и многу полесно ќе се детектираат разни срања. Не е ни од далеку иста ситуација као со Самс. Јас оставам времето да покаже, мислам дека ќе биде добро.
Аман више со таа љубомора ваша. Јас навивам да го потпишете Мирко, да направите и вие квалитетен ростер, па да крцаат трибините во Скопје и Битола од Македонски навивачи. Доста ни е веќе да гледаме полни трибини години наназад на слога-искра, а струга првак!!Колку ТИТАНИК што се крена толку и вие ќе се крените кон врвот.
Ne znam kakvi idei inas za sponzor u Makedonija koa prilicno jasni ti se rabotite. Mene mi se cini deka izborot e ova ili 3ta luga.Се тоа убаво, ама работата е на стаклени нозе, познавајќи ги луѓето што стојат позади моменталните спонзори. Ако се оди по планираното, ќе треба да се исчистат долговите и да се оди со појаки спонзори во иднина.
Ама, секој разумен човек, ќе се размисли колку може да им се верува на новите и дали има простор за курч или не
Овие фаци влегуваат во клубовите кога насетуваат дека има простор да влезе некој друг на кого ќе му накалемат нереални побарувања во форма на долгови.
Што курац ќе ни треба тој играч од факинг ФК Језеро или Попзлатанов? Многу лесно, ќе му дадам плата по 20000 евра, нема да го плаќам целосно, па кога ќе има нови заинтересирани спонзори, играчот ќе го тужи клубот и парата ќе се подели со сегашните аждаи кои се вратија во Вардар. Имавме таков случај пред некое време кога еден слепец што не знам ни дека постоел во Вардар, земаше плата до небо, па не заглави со тужби откако не бил исплатен.
Уште од сега Свињенко глуми лудило. Прво објавува вести кај него на профил, без да чека да се објават на официјалната страна. Ова е мала ситница која одма кажува дека нема да се почитуваат некои работи.
Второ, играчите кои се конактирани досега (и должината на договорите кои им се дадени), не се некој страшен квалитет, значи пак се остава простор за такви задкулисни договори како во минатото.
Не знам за вас, ама мене нешто ми вика дека уште долго време ќе се нервираме и ќе водиме битка за правилен начин на функционирање на клубот и вадење од долгови.
Сепак нема врска за Попзлатанов. Дезинформација е. Во меѓувреме се водат преговори со неколку играчи од домашното првенство, па да видиме каков ќе биде епилогот...Се тоа убаво, ама работата е на стаклени нозе, познавајќи ги луѓето што стојат позади моменталните спонзори. Ако се оди по планираното, ќе треба да се исчистат долговите и да се оди со појаки спонзори во иднина.
Точно ли е дека се преговара со Јапонец, Босанец, Србин, Австриец и со некој некој африканец?Сепак нема врска за Попзлатанов. Дезинформација е. Во меѓувреме се водат преговори со неколку играчи од домашното првенство, па да видиме каков ќе биде епилогот...
Спонзорот каков сака хоштаплер нека биде, ама не мора луѓето кои ќе ги стават одговорни во клубот да бидат најголем шлајм, што ќе не заглави во долгови за навек.Ne znam kakvi idei inas za sponzor u Makedonija koa prilicno jasni ti se rabotite. Mene mi se cini deka izborot e ova ili 3ta luga.