Фан Клуб: Вардар

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
4.552
Добро што се деси со Здравковски? Цела пролет ја пропушти и глеам уште не е во тренажен процес.

Мое мислење е дека еден од новите играчи добро би било ако може да го користиме како младинец. Дошев тешко да го издржи товарот, па ни Цветков исто така...

Секако дека мора да е некој што поседува македонски пасош...
Наредна недела почнува со трчање, ептен се пролонгираше..

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Цезар Ромеро вол.2
Ја сум за некој нов Лико да донесеме :), тоа беше класа играч за наша лига , дриблер одличен со топка (башка и самиот имаше изјава дека се заљуби одма во Вардар и Комити)

За мене Лико и Фелипе се најдобри засилувања во последните 10 години , секако тука се исто Барсегијан и Балотели исто добри играчи кои покажаа квалитет :)

Член од
2 февруари 2023
Мислења
124
Поени од реакции
696
Ја сум за некој нов Лико да донесеме :), тоа беше класа играч за наша лига , дриблер одличен со топка (башка и самиот имаше изјава дека се заљуби одма во Вардар и Комити)

За мене Лико и Фелипе се најдобри засилувања во последните 10 години , секако тука се исто Барсегијан и Балотели исто добри играчи кои покажаа квалитет :)
Лико беше добар играч додека не го запозна скопскиот ноќен живот, увек е ризик носење на такви фавелаши, во моменти кога ќе осетат малку повеќе луксуз ги голта Скопје, ако се сеќаваш после полу сезона после 20-30 минути игра Лико трокираше. Балотели беше пањ според мене кој знаеше да потрефи шут. Филипе штета што имаше неславен крај со трансферот во Искра, реално со покажаното можеше да се промовира во многу подобри клубови.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.921
Лико беше кловн тежок, далеку од квалитетот на Фелипе или Барсегјан.
Дојде тука и се скапа дупејќи спонзоруши. Човекот имаше конфликт со себеси, ем беше воспитан религиозно, плачеше по мајка му секој ден, ем беше фрлен на блуд и разврат. Оболе психички, си отиде сам за Бразил.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.978
Поени од реакции
15.315
Има ли најјава за прес ,да знаеме што и како со клубот ???
Друже па во недела вечер пишав дека се средуваат документите и ќе се објави кога ќе се комплетира целата документација. Сега сме понеделник сабајле, ваљда не мислеше дека недела кон понеделник вечерта ќе се завршат административните постапки.

Кај и да е ќе има некоја информаиција за нешто, да не пишувам конкретни датуми зошто @Калараш одма ќе пренесе на страна кај него :busi:

Член од
23 април 2022
Мислења
529
Поени од реакции
2.649
Во интерес на клубот е да не се истрчува со објавување на секоја слушната информација. Ја разбирам желбата за ексклузивитет и сензационализам но сега за сега сме далеку од такви "фама инсајди" кои креваат рејтинг на поединец или група која води профили со предзнак Вардар. Следете ги профилите овде кои ги имаат вистинските информации, никогаш од ништо не сте биле скратени од нив, барем тука на форумов. За официјални и веќе потврдени новости од клубот, знаете што треба да следите. Дотогаш се се врти во доменот "рекла - казала"

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
4.552
Друже па во недела вечер пишав дека се средуваат документите и ќе се објави кога ќе се комплетира целата документација. Сега сме понеделник сабајле, ваљда не мислеше дека недела кон понеделник вечерта ќе се завршат административните постапки.

Кај и да е ќе има некоја информаиција за нешто, да не пишувам конкретни датуми зошто @Калараш одма ќе пренесе на страна кај него :busi:
Во интерес на успешни преговори, имиња ова лето нема. Ќе се чека потпис. Засега сите знаеме дека одлично течат работите на играчки план. Единствена негативност, што 2 играч по ред прв Миленко го објавува.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.269
Поени од реакции
1.705
U eden bitolski dušegrižnik za Vardar. Ja stvarno sum iznenaden za grižata i za nas i za Vardar:) Joveko, što se zamaraš so nas be druže, idi prati transferi u rakomet i uživaj vo politika ta na Hasbula:) koa vekje se mešaš kaj što ne treba, zaprašaj se što ke pravi Hasbula koga ke se najavi i silen Rk Vardar. Da ne bide Minčo vtori del?
Морам вакви пациенти одамна немало. Ќе се најави и силен РК Вардар еве јас имам информација МИКРОСОФТ ќе го преземи рк вардар 1961 само неказвај анонимно е поради безбедности причини. Стечај не ви бега со овај мозок.

Kajgana Shop

На врв Bottom