На првиот линк стои кај мене возилото (мислев ќе ти излези) ама изгледа дека хромот си ги запамти колачињата и без да се најавам или да имам логин профил си стои колата.
Инаку...
Chevrolet Aveo 1.4 benzin, 2010
T250, T255
74kw, 101hp
Држач за мотор побарав сега локал во уште еден два поголеми дуќани, цук, нема.
А од Амазон и Ебау не нарачвам пошто не знам преку кој доставувач ќе ми пратат. Сега пред недела дена ми пратија штоп светло (нарачано преку ебау беше) и лиферантот GLS не ми го испорача па морав да одам до главниот нивни магацин во Дортмунд, да се ебавам, да го барам, арно шо видов емаил дека уствари дошле на домашна адреса, а уствари не дошле
Него, друга пиздарија се има десено... сеа на автопат гас папуча до патос колата крева многу полека обртаи и не влечи, дали е можно од сензорите на усисна грана да е тоа или нешто друго?
Обично кога ќе ја запалев на ладен мотор знаеше малку да играат обртаите околу 1000 и ќе се стабилизираше, потоа кога ќе загрееше моторот не прави така. Не е саух или нешто слично пошто не беше така ладно и башка шо досега со влечењето немаше мака... сега го јави ова. Ексик кој ќе бара по сензорите шо е како е.
Евтин OSD читач ќе ми кажи кој код е грешка (ако има воопшто извадено) или цук? Да знам барем да не лупам 30-40еур за читач туку директива да ги нарачам сензорите. Еден горе на усис го гледам кај е, другиот појма немам, мајсторот ми рече тогаш ко ја носев дека уште еден има долу.