Месечината, дали навистина слетавме?

Дали слетавме на месечината?

• Да

Гласови: 222 51,0%
  • Не

Гласови: 213 49,0%

• Вкупно гласачи
    435

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
Автоматски споено мислење:

Screenshot_2024-06-23-23-13-17-32_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
Screenshot_2024-06-23-23-14-39-59_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Можиш на гугле да провериш, отворена е документација колку НАСА добива пари од влада.
Фала богу знаам што се дешава во државата што живеам скоро 15 години.
Moето мислење и размислување е секогаш критички. Знаеш дека одењето во вселена и промена на DNA via RNA се огромно различни работи така?
Други временски периоди, друга технологија.

Да го прашаше гугле следново па да не требаше толку да пишуваме по форумов.

Прегледај го приврзокот 421350
Од прв газда е, заинтересиран?
А кој прв стапнал на Месечината камерманот или Нил Армстронг? Немој да ми кажеш само Аполо :pos:

@YuZe ка тетоец да те праел...
Мисли со тоа тимбата малу :pos:
Screenshot_2024-06-23-23-18-43-65_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Последно уредено:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162

Прегледај го приврзокот 421357
Прегледај го приврзокот 421358

А кој прв стапнал на Месечината камерманот или Нил Армстронг? Немој да ми кажеш само Аполо :pos:
Способен си за поинтелигентен разговор? Или твојот начин на размислување е лепење рандом Мемиња што си ги нашол на интернет?

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
Screenshot_2024-06-23-23-21-35-18_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Способен си за поинтелигентен разговор?
Како можеш да правиш сериозен разговор со некој што верува дека е можно да се слета на месечината? Мислам извини вака ама не губам повеќе време со тебе :pos:

Последно уредено:

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
#One Small Step For Man...One Giant FAKE MOON LANDING

Последно уредено:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162
Истражи малку за лажно слетување на месечината не лупетај глупости...
Чек ќе му пишам на Иван Исцелителот, ти од таму ги земаш информациите?

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
Чек ќе му пишам на Иван Исцелителот, ти од таму ги земаш информациите?
Во овој момент јас не сум ти битен ти допишувај се со него слободно :pos:

"Netflix" промовира нов филм за 2024-та година каде што се прикажува како во студио е снимано лажно слетување на месечината. И да е само овој филм...

Последно уредено:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162
Во овој момент јас не сум ти битен ти допишувај се со него слободно :pos:

"Netflix" промовира нов филм за 2024-та година каде што се прикажува како во студио е снимано лажно слетување на месечината. И да е само овој филм...
Ау, чим од Нетфликс прават филм 100% вистина е, а Спасе, Спасе што генијалец си бил ти. Со Двојче да не беше во Мали Генијалци?

Sent from my iPhone using Tapatalk

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
Последно уредено:
Член од
4 август 2018
Мислења
1.533
Поени од реакции
3.309
Ова одамна го имам објавено без превод кој видел видел. Фала што ме потсети (y)
И ова :
Challenger Astronauts Alive - We Demand a New Investigation!

И трето:
Го преебаа на демократски начин со упаѓање во разговорот и ускратување на правото да се изрази до крај..И мене ми е сосема доволно дека нешто смрди во позадина и не ми треба никаков друг доказ..Тоа се тие добропознати развиени цивилизации кон кои ,,тежнееме" со нашиот балкански менталитет..

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
Го преебаа на демократски начин со упаѓање во разговорот и ускратување на правото да се изрази до крај..И мене ми е сосема доволно дека нешто смрди во позадина и не ми треба никаков друг доказ..Тоа се тие добропознати развиени цивилизации кон кои ,,тежнееме" со нашиот балкански менталитет..
Се е кажано... Но да се надеваме дека можеби некако ќе се истера правдата вака по судски пат. Дај Боже што почесто да има вакви судски излагања со цврсти докази против НАСА и "дип Стејт".

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162
Се е кажано... Но да се надеваме дека можеби некако ќе се истера правдата вака по судски пат. Дај Боже што почесто да има вакви судски излагања со цврсти докази против НАСА и "дип Стејт".
Уште еден никна генијалец а.

Комисијата на округот Бревард нема директна власт над НАСА. НАСА е федерална агенција и нејзините операции и одлуки се регулирани на национално ниво. Додека комисијата на округот може да влијае врз локалните политики и да обезбеди поддршка за заедницата и економскиот развој поврзан со присуството на НАСА, тие немаат овластување врз операциите, програмите или одлуките на НАСА. Сепак, комисијата може да соработува со НАСА на локални иницијативи и да ги решава влијанијата врз заедницата поврзани со активностите на НАСА.

Само да видите колку врска немате. Кој судски излагања, поо ТВ ќелија си би бил ти бе. Значи ќе се појават идиоти на општинска комисија и ќе јадат лајна за работи што не се воопшто во контрола на општината, затоа што е федерална работа, и еве ги Лајко и Спасе на форум убедени. Што е следно, земјата е рамна, oh wait, you already believe that bullshit.

Имате капацитет да направите разлика на Општинска Комисија и Суд?

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
Комисијата на округот Бревард нема директна власт над НАСА.
Фала за преводот многу си се потрудил нема што. Важно за тебе земјата е топка која си ја видел само на ТВ, се врти а не чувствуваш со брзина која ниту можеш да ја измериш ниту да ја почувствуваш. За тебе не постои горе и долу ама постои "гравитација" која ниту си ја видел ниту има дефиниција за тоа чудо. 2+2 се 4 и си настанал од мајмун.

Сепак, комисијата може да соработува со НАСА на локални иницијативи и да ги решава влијанијата врз заедницата поврзани со активностите на НАСА.
Значи може да влијае...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom