Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
F|er не го дрви со кој кого може да истепа зашто можеме цел ден да пишуваме дека Ибрахимовиќ знае Таеквандо ....
Абе и јас знам Џудо и Бодигард, па никому ништо!!:toe:

Ај бе ова не се муабети за оваа тема и што се карате кога во Италија нема играч кој на тренинг не го тренираат да реагира агресивно.Ај поздрав.Ако не верувате еве гледајте ги Бразилциве.Најмирни си се ама знаат да изреагираат понекогаш полошо.Тоа ти е Италијанско првенство.

Ај бе ова не се муабети за оваа тема и што се карате кога во Италија нема играч кој на тренинг не го тренираат да реагира агресивно.Ај поздрав.Ако не верувате еве гледајте ги Бразилциве.Најмирни си се ама знаат да изреагираат понекогаш полошо.Тоа ти е Италијанско првенство.

Со болдираново потполно се согласувам. Отвори нова тема.

Еве го видеово од дуелот помеѓу Киелини и Малдини.

maldinie.jpg

Dek0;2517706[B напиша:
]F|er не го дрви со кој кого може да истепа зашто можеме цел ден да пишуваме дека Ибрахимовиќ знае Таеквандо [/B]....

ама нема муда за да удри пичката босанска.:baeh::baeh::baeh::baeh:

Киелини се преплаши...:pos: :pos:
Абе и Малдини не требаше така да изреагира. А на Киелини му дојде непријатно, да дојде у дуел со таква легенда, а може и неговиот идол, од кај знаеш, ист тип на играчи се.:helou:

Абе и Малдини не требаше така да изреагира. А на Киелини му дојде непријатно, да дојде у дуел со таква легенда, а може и неговиот идол, од кај знаеш, ист тип на играчи се.:helou:

Да го донесеш Малдини у таква нервоза треба да си кретен. А Киелини е невиден кретен. Да бе непријатно му дојде, се уплаше дека знаеше ако прави некоја глупост и играчите од Јуве по него ќе маваа.

поштовање се вика тоа, затоа и не му врати и не се буткаше, виде дека се посра преќути и батали.
Ќиелини е најдобар дефанзивец што Италија го извадила последниве 3-4 години. Во него гледаат наследник и на Малдини и на Канаваро во Италија, земање на заб, не му иде во прилог никако.
Само не знам што е тоа толку што му рекол за да попизди овој така. Не е ова некој екцес како на Зидан и Матераци, ама мене ова ми е многу ново и чудно, толкави години ниеднаш не избувнал ни третина од ова. :\

не знам дали му паѓа ама јуве го осети јако мунтари оваа сезона :)

кој касано што се расплака кога доби црвен ? или де роси .... можеби ако му каже тоти што да прави иако се сведува тоа само на плачипичкарење по весници , и гатузо ..... може само на сантон или балотели да им дига галама , да заборави малку на траумите од глазгов.

ова не ти беше добро, мунтари за мене е слабак ако се фрла на другите.....баууу еден шамар од било кој наведениве италијанци и ќе си ја подвие опашката

а она што го направи Малдини кога го видов не ми се веруваше, не личи на негови години:toe:

И ова на Тоти не му требаше, се скара со синот на Бруно Конти

Да го донесеш Малдини у таква нервоза треба да си кретен. А Киелини е невиден кретен. Да бе непријатно му дојде, се уплаше дека знаеше ако прави некоја глупост и играчите од Јуве по него ќе маваа.

да беше кретен ке направеше инцидент.вака као шо рече некој можда му е идол и од преголем респект и како играч и као легенад на италијанскиот фудбал се повлече.прашај го ибра дали се плаши:baeh::baeh::baeh:

и мн ме интересира да беше некој од интер во таа ситуација шо ке направеше???
тогаш не и играчите од интер,туку и морати ке се симнеше на терен и ке маваше по интерашот:tapp::tapp::tapp:

поштовање се вика тоа, затоа и не му врати и не се буткаше, виде дека се посра преќути и батали.
Ќиелини е најдобар дефанзивец што Италија го извадила последниве 3-4 години. Во него гледаат наследник и на Малдини и на Канаваро во Италија, земање на заб, не му иде во прилог никако.
Само не знам што е тоа толку што му рекол за да попизди овој така. Не е ова некој екцес како на Зидан и Матераци, ама мене ова ми е многу ново и чудно, толкави години ниеднаш не избувнал ни третина од ова. :\

Колку што видов од клипот, мешаницата настаната после воздушниот дуел на Киелини и Кака. Најверојатно Киелини напраил нешто таму горе (али не можам да видам што), па поради тоа Малдини реагираше така бурно. Инаку директен дуел меѓу Малдини и Киелини немаше.
Киелини не мрдна најверојатно ради почитта што ја има према Малдини и не само тој туку и цела Италија.
Башка и јас би реагирал на ист начин ако ме фати за врат некој 15 години постар од мене :icon_lol:

Башка и јас би реагирал на ист начин ако ме фати за врат некој 15 години постар од мене :icon_lol:
16:):):)

Гоооооллл, гол, гол, гол! Пацинии!
Ајде Сампа, можеш ти!

Сепак се надевам дека и Гоки ќе даде гол, зошто да не.:tv:

Лацио си ја зема титулата. Криво ми е за Сампдорија, ама мило ми е за Пандев.

Лацио освои Лига на шампиони јеее... :vozbud:

Па така се радуваа ко да освоиле ЛШ:tapp:САмпдорија заслужи повеќе според мене.Плус Лацио дома играше.Ама ај ова и онака е веќе пехар на кој никој не му се радува

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom