Многу ми се интересни вакви личности, посебно оние од Скопје кои ете случајно не живеат во мешани средини и не ги чуствуваат на своја кожа проблемите зошто се нели, ne se zamaram so politika стил а им се буквално пред нос и вака наеднаш кога ќе доживеат ваква случка веднаш се во шок. Не зборувам лично за дечково ама голем дел од народот уште не знае каде живее и што би рекол курајбер паметот му оди само до тие 10 дена на Неа мудања и фрижидерчето да е полно и тука завршува секоја критична и слободна мисла.добро, со кој памет колата ја остаиле у албанско село?
они така си мислат, ќе си ја остаам колата тука и на планинарење ќе си идам? демек ова Цугшпиц на Алпите е, а не Кандахар. Уште многу изненадувања ќе има за сите оние кои се праеја на удрени.
Оваа информација Африм Гаши да не ти ја даде?има вандали кои и нив ги малтретираат ако нешто не им идат по ќеф, претежно се млади косовари збеснати што прават зулум на двете страни, што е така, така е!
...не од лично искуство идејќи низ планински предели на западна Македонија и не само сега, туку и во минатото, инаку за тие што немаат свое ,,јас" од албански етникум и скокаа од една партија власт во друга немам добро мислење или најмалку сум со резерва кон нив, па и кон А.Гаши.Оваа информација Африм Гаши да не ти ја даде?
Остај Мухамед, нема ова толку врска со исламот пошто имаме примери како Јањевците, хрватска заедница која потекнува од Косово и повеќето денеска се преселни и живеат во Хрватска. Денес домородните хрвати го проколнуваат Туџман што ги донел да живеат во Хрватска поради тоа што биле многу затуцани и со див менталитет.Од време на време читам по нешто во овој форум и некако сум љубопитен некако да ве видам вас од поголемиот етникум што навистина мислите за сите албанци ако нешто ке се испровоцирате од некој од навивачиве албанци.
На пример ако ги споредвиш германциве кога англичаните пеат песни 10 german bombers и колку лесно тие го прифаќаат некој да зборува shit за нивната држава.
И со сигурност народите што повеќе се испровоцират од вакви настани се малите народи и држави кои имат доста имфериорни комлекси.
Значи не сте свесни колку хејтате. Unbelivable.
Иначе да, јад сум албанец и мислам дека навистина Мухамед бил педофил пошто гледав некој погоре се занимавал и со ова. Тука само се слагаме.
...ако си роден или дојден од Албанија тогаш ,,си Албанец" , извини вака, ама ако си роден тука и живеат твоите тука, тогаш си Македонец од албанско потекло, етникум.Иначе да, јад сум албанец
Значи овие од западна Македонија што се албанци ти рекле абе остај ги тие зулумџиите, тоа се косовско племе?...не од лично искуство идејќи низ планински предели на западна Македонија и не само сега, туку и во минатото, инаку за тие што немаат свое ,,јас" од албански етникум и скокаа од една партија власт во друга немам добро мислење или најмалку сум со резерва кон нив, па и кон А.Гаши.
Добро е Пуно, добро е.Од време на време читам по нешто во овој форум и некако сум љубопитен некако да ве видам вас од поголемиот етникум што навистина мислите за сите албанци ако нешто ке се испровоцирате од некој од навивачиве албанци.
На пример ако ги споредвиш германциве кога англичаните пеат песни 10 german bombers и колку лесно тие го прифаќаат некој да зборува shit за нивната држава.
И со сигурност народите што повеќе се испровоцират од вакви настани се малите народи и држави кои имат доста имфериорни комлекси.
Значи не сте свесни колку хејтате. Unbelivable.
Иначе да, јад сум албанец и мислам дека навистина Мухамед бил педофил пошто гледав некој погоре се занимавал и со ова. Тука само се слагаме.
...не можам да ти објаснам со две реченици, но јас сум многу комуникативна и све ме интересира и често правам муабет за многу проблематики.Значи овие од западна Македонија што се албанци ти рекле абе остај ги тие зулумџиите, тоа се косовско племе?