Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На овој состав искрено Вегхорст би го играл да отвара простор и за нафрлени топки, веќе ги има Фримпомг, Чави и Гапко позади за втрчување.Не ми е јасно како Депај е прв напаѓач на Холандија.
Овој кај нас у маало би бранел.
Во паралелниот пародија универзум во кој живееме веќе некое времеВо кој универзум Тејлор бил меѓу најдобрите европски судии?
... се испорадуваа фудбалерите од Холандија за постигнатиот гол против Франција и после неколку минути, ејјј пу пу не се важи, офсајд за милиметар.
...тоа веќе не е игра ниту фудбал, зошто тогаш се потребни судиите, нека постават дигитални камери нека ја водат утакмицата и ВАР нека кажува, се губи цела убавина на фудбалот,
... се испорадуваа фудбалерите од Холандија за постигнатиот гол против Франција и после неколку минути, ејјј пу пу не се важи, офсајд за милиметар.
...тоа веќе не е игра ниту фудбал, зошто тогаш се потребни судиите, нека постават дигитални камери нека ја водат утакмицата и ВАР нека кажува, се губи цела убавина на фудбалот,
Дешамп за шо ги чува Баркола и Коло Муани