UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Каков слепец е овој Гризман

Не ми е јасно како Депај е прв напаѓач на Холандија.
Овој кај нас у маало би бранел.
На овој состав искрено Вегхорст би го играл да отвара простор и за нафрлени топки, веќе ги има Фримпомг, Чави и Гапко позади за втрчување.
По корисен мислам дека ќе е Вег.

И мене само не ми е јасно зашо сепак го играат ко напаѓач коа реално од е за позади напаѓач.

Класика англиски судија, влегување во драми, објаснувања, судиски лекции, 10 минутна сапуница.

Криво ми е за низоземциве ама правилна одлука. Му стоеше на пат да не може да се фрли, технички му попрече парада.
Автоматски споено мислење:

Во кој универзум Тејлор бил меѓу најдобрите европски судии?

Чист гол е ова, голманот не ја ни виде. Ај да се фрлеше, па да му засметаше океј, ама не ја фаќаше во никако. И во расчекор беше секако ако не се лажам.

... се испорадуваа фудбалерите од Холандија за постигнатиот гол против Франција и после неколку минути, ејјј пу пу не се важи, офсајд за милиметар.

...тоа веќе не е игра ниту фудбал, зошто тогаш се потребни судиите, нека постават дигитални камери нека ја водат утакмицата и ВАР нека кажува, се губи цела убавина на фудбалот,

Дешамп за шо ги чува Баркола и Коло Муани

... се испорадуваа фудбалерите од Холандија за постигнатиот гол против Франција и после неколку минути, ејјј пу пу не се важи, офсајд за милиметар.

...тоа веќе не е игра ниту фудбал, зошто тогаш се потребни судиите, нека постават дигитални камери нека ја водат утакмицата и ВАР нека кажува, се губи цела убавина на фудбалот,

Не беше офсајд за милиметар, за 2 метри беше.
Тука се досуди пасивен офсајд - Дамфриз му пречеше на движењето на голманот и не можеше да изреагира. Заради тоа се чекаше, се гледаше снимка, да се утврди дали му пречел за да напраи парада. Инаку јасно беше дека е во офсајд за тоа немаше збор. :)

Ебате пацерите 0 0

Kaжи ми дека си некој лош трол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom